"RÉSZEG" címkével ellátott hírek
A Békéscsabai Rendőrkapitányság tegnap szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, aki Békéscsabán, egy intézmény előtt ittasan kiabált, szitkozódott.
Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök tegnap, 15 óra körül Orosházán.
A rendőrség ittas járművezetés gyanúja miatt vádemelést javasol egy szarvasi és egy kertészszigeti férfi ellen.
Egyre nagyobb gondot jelentenek a részegeskedő emberek a brit repülőtereken és -járatokon, egy év alatt csaknem 50 százalékkal nőtt az őrizetbe vett ittas utasok száma hétfőn ismertetett adatok szerint.
Ruhástól akart Tihanyba úszni a Balaton déli partjáról egy részeg férfi hajnalban, de kimerült és már csak lebegett a víz felszínén, amikor kimentették - közölte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata. Korábban gyalog érkezett a tóhoz Budapestről.
Mentőápolóra támadt egy ittas férfi Gyálon, az ápolónak eltörött az orrcsontja - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója pénteken az MTI-t.
Békés megyében a rendőrök 2014. július 15-én két autóssal szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt. Ennek kapcsán a rendőrség ismét felhívja a figyelmet arra, hogy az alkoholos befolyásoltság növeli a baleset bekövetkezésének kockázatát.
Ittasan okozott autójával balesetet Petter Northug, a norvégok olimpiai bajnok sífutója vasárnap hajnalban.
Nem engedtek be a házába részeg szarvasok egy férfit Svédországban, de nem egy kietlen tanyán, hanem Stockholmban, annak egy peremkerületében - adta hírül hétfőn a Daily Mirror című brit lap.
Az ünnepi rendezvények miatt lezárt területre hajtott a kordont áttörve egy részeg autós Mosonmagyaróváron pénteken - közölte a rendőrség honlapján a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.