"RÉTHELYI MIKLÓS" címkével ellátott hírek
Lemondott posztjáról Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter.
Réthelyi Miklós nemzetierőforrás-miniszter nyitja meg este Bécsben a Magic and Mystery című Munkácsy-kiállítást, amely szombattól látogatható a bécsi Künstlerhausban - közölte a tárca pénteken. Az intézmény honlapja szerint eredetileg Schmitt Pál köztársasági elnök nyitotta volna meg az eseményt, ám a kisdoktori címétől csütörtökön megfosztott államfő lemondta részvételét péntekre meghirdetett programjain.
Erdős Norbert, a Békés megyei 3-as számú választókerület országgyűlési képviselője egy békési lakos ügyében fordult Réthelyi Miklós nemzetierőforrás-miniszterhez. A fideszes honatya arra kért választ, hogy a szülő ápolása beleszámít-e a nők előrehozott nyugdíjához szükséges szolgálati időbe.
Erdős Norbert (Fidesz), országgyűlési képviselő Réthelyi Miklóst kérdezte a kulturális szakemberek szervezett továbbképzésével kapcsolatban. A nemzeti erőforrás miniszter válaszában elmondta, hogy jelenleg költségvetési forrás nincs a területre, de 2011. második félévében uniós támogatással kezelnék a problémát.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft