"RETRO" címkével ellátott hírek
Pénteken nyílt meg a békéscsabai Vasutas Művházban (Sín) a három napos Retro Magnó- és Rádiókiállítás. Bartus Gyula, a Jókai Színház kiválósága hatodmagával bútorozta be a múlt századi csodáival a nagytermet. Hab a csokitortán, Gyuszi épp akkor volt 55. Fel is kerestem a szépséges otthonában, ahol a bakelitjei, CD-i, Hifi és könyvtornyai között fogadott. (A szalagos magnók mind igazoltan voltak távol a Sínben.)
Pénteken nyílt meg a békéscsabai Vasutas Művházban (Sín) a három napos Retro Magnó- és Rádiókiállítás. Bartus Gyula, a Jókai Színház kiválósága hatodmagával bútorozta be a múlt század technikai csodáival a nagytermet. Hab a csokitortán, Gyuszi épp akkor volt 55.
Pályakezdő, nehéz helyzetű fiataloknak szerveztek restaurátori képzést Szegeden. A tanulók kezei közül megújulva kikerülő retróbútorok népszerűek a vásárokon, külföldön még nagyobb rájuk a kereslet, mint itthon.
Régies, kopottas, klasszikus, antik és retro - milyen minta, milyen szín, milyen szabás volt régen a divat? Mit hordtak nagyszüleink, amikor ők voltak huszonévesek? Minderre választ kaphattunk a Csabagyöngye Kulturális Központ Békési Úti Közösségi Házak Nemzetiségi Klubház kiállításán, Békéscsabán.
Régies, kopottas, klasszikus, antik és retro - milyen minta, milyen szín, milyen szabás volt régen divat? Mit hordtak nagyszüleink, amikor ők voltak huszonévesek? Minderre választ kaphattunk a Csabagyöngye Kulturális Központ Békési Úti Közösségi Házak Nemzetiségi Klubház kiállításán, Békéscsabán.