"RETTEGÉS" címkével ellátott hírek
Kényszergyógykezelést indítványoz az ügyészség egy zalai férfi ellen, aki lakóhelyének közösségét folyamatosan rettegésben tartotta, a rendőrökre pedig vasvillával támadt - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.
A szombaton hatályba lépett fideszes plakáttörvény rávilágít arra, hogy a jövő évi választás közeledtével a Fidesz már nem fél, hanem retteg a Jobbiktól - mondta Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.
„Tőled egy rohadt mesét sem lehet elolvasni” – ilyen és ehhez hasonló durva kifejezésekkel illette a rábízott gyermekeket a veszprémi Ringató Óvoda egyik óvónője, akit a Veszprémi Törvényszék még decemberben jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt kiskorú veszélyeztetése miatt. M-né S. Ilona máig ugyanabban az intézményben óvónő. Főnöke és az óvoda fenntartójának képviselője is úgy reagált megkeresésünkre, hogy nincs hivatalos tudomásuk az ítéletről, s amíg az írásban nincs a birtokukban, nyilatkozni sem kívánnak.
Bűnbandák támadnak a hosszú hajú nőkre, és fosztják meg őket hajkoronájuktól, hogy később szépségszalonoknak eladják azt. A hatóságok különleges egységet hoztak létre, hogy kezeljék az ilyen típusú bűncselekményeket. A munkát nehezíti, hogy az áldozatok többsége nem tesz feljelentést.
A dél-oroszországi Kazanyban hétfőn elfogtak egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy 10 év alatt legalább 65 nőt erőszakolt meg - közölte a Tatár Köztársaság belügyminisztériumának sajtószolgálata.
Monica Braithwaite az egyetlen ember, aki a mai napig képes kiborítani a világ legfüggetlenebb énekesnőjét.
Sok gazdag vevőt vonz London biztonsága, a külföldről érkező újgazdagok körében ennek ellenére divat lett pánikszobával, fegyverszéffel, golyóálló ajtóval ellátni a házat.