"RÉVÉSZ SÁNDOR" címkével ellátott hírek
A 16. Kígyósi Kastélyjátékok pénteki üdvöskéje minden bizonnyal a Révész Sándor-Závodi János által fémjelzett Piramis évek… volt.
A 16. Kígyósi Kastélyjátékok pénteki üdvöskéje minden bizonnyal a Révész Sándor-Závodi János által fémjelzett Piramis évek… volt.
Bizony már frázis, hogy a szabadkígyósi kastély egy csuda. De akkor mi, ha nem az? Többek között ebből kifolyólag, 2001 nyarán néhány helyi gondolkodó tető, akarom mondani a szabad ég (és kastély) alá hozta a Kígyósi Kastélyjátékok nevű, akkor még három napos programfolyamot. Pelyhéné Lipták Gabriellát, a Kígyósi Kastélyjátékok főszervezőjét faggattam a 16. rendezvényről, amely idén július 14-15-én lesz. Ja… és INGYENES!!!!!
Mint a Feró nélküli Ricse, Pataky nélküli Edda, Bill nélküli Bill, vagy a Hobo nélküli Hobo, stb. – ilyesmi szájízzel vágtam neki szombat este Révész (meg a Som, de az egy más káposzta) nélküli békéscsabai Piramis bulinak. Ha otthon maradok, az a baj, ha elmegyek az a baj.
Minden bizonnyal világbéke lenne a Föld nevezetű sár és vízgolyóbison, ha összes hatvanesztendős férfija ilyen boldog lenne, mint amilyen csütörtök este Révész Sándor volt. A klisét nem szabad az énekes életvitelére, szakmájára ráhúzni, mert láttunk már hasonlatos csillagokat, tán még szebb sikerekkel a hátuk mögött sűrűn köpködni a világra. A Generál és a Piramis ex-frontembere Zajzon Gábor gitár- és lantművésszel adott egy bő kétórás, teltházas koncertet a békéscsabai Phaedra Rendezvényközpontban. A buli előtt a nagypapa korú ’Kölyökkel’ beszélgettünk. Máskülönben a rákkenrólban a magázódásért fekete pont jár.
Minden bizonnyal világbéke lenne a Föld nevezetű sár és vízgolyóbison, ha az összes hatvanesztendős férfija ilyen boldog lenne, mint amilyen csütörtök este Révész Sándor volt. A klisét nem szabad az énekes életvitelére, szakmájára ráhúzni, mert láttunk már hasonlatos csillagokat, tán még szebb sikerekkel a hátuk mögött sűrűn köpködni a világra. A Generál és a Piramis ex-frontembere Zajzon Gábor gitár- és lantművésszel adott egy bő kétórás, teltházas koncertet a békéscsabai Phaedra Rendezvényközpontban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft