"RIMINI" címkével ellátott hírek
Három bűvész képviseli Magyarországot a 26. Bűvész Világbajnokságon: Hajnóczy Soma zsűritagként, Kőhalmi Ferenc és Nagy Csaba pedig versenyzőként vesz részt a megmérettetésen július 6. és 11. között Riminiben.
Szeptember közepén Riminiben tartották a Junior és Kadett Kick-box Világbajnokságot, ahol Vida Balázs (füzesgyarmati Hegyesi KBSE versenyzője) két kategóriában is: light-contactban és kick-light-ban a dobogó legfelső fokára állt. Többen is indultak két kategóriába, de csak neki sikerült két aranyat szerezni. Ezzel a vb legsikeresebb versenyzője lett. A tehetséges fiúnak azonban ez nem elég, nagyra törő terveket dédelget, és meg is tesz mindent azért, hogy álma valóra váljon. Balázzsal beszélgettünk.
Riminiben, a Junior és Kadett Kick-box Világbajnokság utolsó napjának végén a csarnok kiürült, a rendezők már szétszedték a ringeket és a küzdőtereket. A dobogón már csak a magyarok – köztük a Békés megyeiek fényképezkedtek, örültek, ami jelzés értékű. Volt minek örülni! A Békés megyeiek összesen öt egyéni, és két csapat arany; két ezüst, és hét egyéni és egy csapat bronzérmet szereztek!
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft