"RIO 2016" címkével ellátott hírek
Pap Bianka ezüstérmes 100 méter háton.
A magyarok közül a csütörtöki nyitó versenynapon bronzérmes erőemelő Tunkel Nándor volt az első, aki közelről megismerhette, kipróbálhatta a Rio de Janeiró-i paralimpiára készített speciális érmeket.
Több tízezer brazil iskolás szurkolhat a riói paralimpián egy nemzetközi kampánynak és a játékok oktatási programjának köszönhetően.
Czibere Károly szerint a sport tudja megmutatni, mi a különbség a fogyatékkal élők számára a teljes körű ellátás és a teljes értékű élet között.
Borbély Miklós egy fogadalom miatt indult kerékpárral az idei olimpiára. Még évekkel ezelőtt megígérte ugyanis egykori tanítványának, Faldum Gábor triatlonistának, hogy ha a sportoló kijut a játékokra, akkor ő a helyszínen szurkol majd neki – az út szárazföldi részét pedig kerékpárral teszi meg. Olaszországig minden rendben is volt, utána azonban már nem volt zökkenőmentes a kaland - írja a híradó.hu
Kozák Danuta ötszörös olimpiai bajnok kajakost a folytatást illetően motiválja, hogy négy év múlva Tokióban mindhárom riói címének megvédésével a legeredményesebb magyar olimpikonná válhat.
Szerdán 8 óra után leszállt Budapesten az úgynevezett aranygép, amellyel hazatértek Rio de Janeiróból azok a magyar sportolók, akik utolsóként még az olimpia helyszínén tartózkodtak.
Mai evangéliumunk az olimpiai aranyos lányokról szól.
Két magyar, a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka és az immár ötszörös ötkarikás aranyérmes kajakos, Kozák Danuta szerepel a riói játékok tíz legeredményesebb sportolója között.
A magyar érdekeltségű program a riói olimpia vasárnapi zárónapján:
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft