"RIPORTER" címkével ellátott hírek
Két tehetséges, sportrajongó gyermek képviseli idén hazánkat a Gazprom 64 ország részvételével zajló, egyhetes sport programsorozatán Szentpéterváron. A gyerekek a „Foci a barátságért” programra kaptak meghívást, amelynek célja az ifjúsági futball támogatása és a barátság, egyenlőség, sportszerűség, egészség, béke, elhivatottság, győzelem, tradíció és becsület népszerűsítése a fiatalok körében, a focin keresztül. A program különlegessége, hogy a résztvevő 64 ország gyermekeiből 8 nemzetközi csapatot hoznak létre, ők lépnek majd pályára a „Foci a barátságért” bajnokságán, valamint személyesen tekinthetik meg a FIFA Konföderációs Kupa döntőjét.
Tüdőgyulladás, bakteriális fertőzés és a jobb szívfél elégedetlensége okozta Wels Péter Mátyás halálát - közölte a hírt egy barátja a Facebookon, arra kérve a sajtót, fejezze be a találgatást.
Életének 47. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt Wels Péter Mátyás. Riporterként 1999 óta dolgozott a TV2-nél, elsősorban a cégcsoport hírműsoraiban, de dokumentumfilmet is forgatott.
A lap, amelynél dolgozott, azt állítja, hogy a rendőrök előzőleg megverték az újságírót.
A francia Europe 1 kereskedelmi rádió pénteken megerősítette, hogy eltűnt két munkatársa Szíriában, az Aleppó felé vezető úton.
A londoni VII. Eduárd magánkórház recepciósát holtan találták. Minden jel szerint öngyilkosságot követett el.
Húsz éve, 1992. április 29-én halt meg Déri János Táncsics-díjas újságíró, szerkesztő, riporter, akinek kapcsolatteremtő képessége, közvetlen humora és ötletei a legunalmasabb helyzeteket is szórakoztatóvá tudták tenni.