"ROBBANÁS" címkével ellátott hírek
Robbanás történt egy salgótarjáni üzemben szombaton, egy dolgozó könnyebben megégett, hat embert légzési nehézség miatt vittek kórházba - közölte az MTI-vel Angyal Eszter a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Az MTI úgy tudja, hogy a baleset egy üveggyártó cégnél történt.
Az ügyben az FBI is vizsgálódik, szerintük nem baleset történt. Csomagba rejtett bomba léphetett működésbe.
Nagy eséllyel van összefüggés az esetek között.
Négy halálos áldozata van annak a robbanásnak, amely vasárnap este történt a közép-angliai Leicester egyik kis vegyesboltjában. A kétszintes épület kigyulladt és összedőlt. A rendőrség hétfő délelőtti tájékoztatása megerősíti, hogy nincsenek terrorcselekményre utaló jelek.
A hétfő esti robbanásban legkevesebb két ember meghalt, 14-en megsérültek, az egyik sérült állapota válságos – közölte a rendőrség, kizárva, hogy terrortámadás történt volna.
Egyelőre azonosítatlan tárgy hevert a földön a metróállomás bejáratánál.
Csőbomba robbant New York központjában egy buszpályaudvarnál helyi idő szerint hétfő reggel. A föld alatti merénylet halálos áldozatot nem követelt, két ember megsebesült, közülük egyik maga a merénylő.
Robbanássorozat történt kedden késő este Ukrajnában egy katonai raktárban, ami miatt az egész környéket evakuálták.
Rendkívül veszélyes a texasi Houston közelében lévő vegyi üzemben történt robbanás - közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján az amerikai szövetségi katasztrófa-elhárítási hivatal (FEMA) tisztségviselője.
Robbanás történt Kijevben a kormány épülete közelében csütörtökön, ketten megsebesültek - közölte az ukrán főváros rendőrsége.