"ROBBANÁS" címkével ellátott hírek
Nagy eséllyel van összefüggés az esetek között.
Négy halálos áldozata van annak a robbanásnak, amely vasárnap este történt a közép-angliai Leicester egyik kis vegyesboltjában. A kétszintes épület kigyulladt és összedőlt. A rendőrség hétfő délelőtti tájékoztatása megerősíti, hogy nincsenek terrorcselekményre utaló jelek.
A hétfő esti robbanásban legkevesebb két ember meghalt, 14-en megsérültek, az egyik sérült állapota válságos – közölte a rendőrség, kizárva, hogy terrortámadás történt volna.
Egyelőre azonosítatlan tárgy hevert a földön a metróállomás bejáratánál.
Csőbomba robbant New York központjában egy buszpályaudvarnál helyi idő szerint hétfő reggel. A föld alatti merénylet halálos áldozatot nem követelt, két ember megsebesült, közülük egyik maga a merénylő.
Robbanássorozat történt kedden késő este Ukrajnában egy katonai raktárban, ami miatt az egész környéket evakuálták.
Rendkívül veszélyes a texasi Houston közelében lévő vegyi üzemben történt robbanás - közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján az amerikai szövetségi katasztrófa-elhárítási hivatal (FEMA) tisztségviselője.
Robbanás történt Kijevben a kormány épülete közelében csütörtökön, ketten megsebesültek - közölte az ukrán főváros rendőrsége.
Legalább 23 munkás meghalt és heten megsérültek egy közép-indiai tűzijátékgyár felrobbanásakor.
Robbanás történt kedd reggel a kelet-afganiszáni Parván tartomány egyik iszlám iskolájában, életét vesztette nyolc diák, illetve az iskola egyik tanára, aki egyben helyi vallási vezető is volt - jelentette a Tolo News afgán hírügynökség.