"ROBBANTÁS" címkével ellátott hírek
Magyarország minden polgára nevében őszinte részvétét fejezte ki Áder János köztársasági elnök a Srí Lankán húsvétvasárnap szállodák és katolikus templomok ellen elkövetett robbantásos merényletekben elhunyt ártatlan emberek hozzátartozóinak és barátainak a Maitripala Sziriszena Srí Lanka-i államfőnek küldött részvéttáviratában.
Austin hetek óta rettegett a titokzatos robbantások miatt.
Újabb robbanás történt kedden a texasi fővárosban, Austinban, legalább egy ember megsebesült.
A forrás nem zárta ki, hogy a halálos áldozatok száma növekedhet, mivel több sebesült állapota súlyos.
Egy műanyag zacskóban volt a robbanószerkezet. Csavarok és más, hegyes tárgyak repültek szanaszét, sérültekről nincs hír.
Közveszélyokozás miatt vádat emelt a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség egy 53 éves férfi ellen, aki tavaly ősszel magára robbantotta hétvégi házát Bőnyben - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.
A Simple Minds skót rockzenekar nem mondta le keddi manchesteri fellépését, bár a rajongók nagyjából ötöde kegyeleti okokból távol maradt a koncertről - tudósított a BBC hírportálja.
Nagy erejű csőbombákat robbanthattak Dortmundban kedd este. A rendőrség célzott robbantásról beszél, vagyis szándékosan támadtak rá a futballistákra.
Robbantásos merényletsorozat történt vasárnap Egyiptomban. Először egy pokolgép robbant egy kopt templomban, majd robbanás történt a rendőrség közelében és egy másik egyiptomi keresztény templomnál is. A legfrissebb értesülések szerint legalább harmincketten meghaltak, további 100 ember pedig megsebesült. Az M1-en megszólalt szakértő szerint ez arra utal, hogy az Iszlám Állam állhat a merényletek hátterében.
A hatóságok a 22 éves, kazah állampolgárságú Makszim Arisevet gyanúsítják a szentpétervári öngyilkos metrórobbantás elkövetésével, emellett az orosz Nyomozó Bizottság (SZK) körözést adott ki az ugyancsak 22 esztendős, kirgizisztáni születésű, de orosz útlevéllel rendelkező Akbarzson Dzsalilov ellen - közölte kedden a Fontanka orosz hírportál.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft