"ROBOGÓ" címkével ellátott hírek
Napjainkban több mint félmillió robogóval közlekednek Magyarországon, ezeknek csupán mintegy 55 százalékára kötöttek már kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást (kgfb-t), ugyanakkor a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) becslése szerint mindössze 15-20 százalékuk után fizetik ki rendszeresen az átlagosan évi 3 ezer forint díjat.
Tizenöt évente takarítják a Canal Saint-Martin-t Párizsban, ez idő alatt elég sok mindent összehoz az ár a víz alatt.
A kutatók a rákkeltő benzolt és más mérgező anyagokat is nagy arányban találtak a robogók emissziójában.
A nyári időszakra ismét szolgálatba álltak a motoros és robogós mentők Magyarországon - közölte az Országos Mentőszolgálat csütörtökön az MTI-vel.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a rendőrség a balatonedericsi bankfiók kirablása miatt - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel.
Kötelezővé tehetik az Európai Unióban, hogy 2016-tól csak olyan motorkerékpárokat és quadokat lehet majd forgalomba hozni, amelyeket blokkolásgátló rendszerrel (ABS) látnak el - szavazta meg nagy többséggel az erről szóló javaslatot az Európai Parlament kedden.
Egy háromtagú, robogókra és kerékpárokra szakosodott tolvajbandát derített fel a rendőrség Egerben - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn.