"RONGÁLÁS" címkével ellátott hírek
Filagóriát rongált, szemeteseket borogatott két fiatal Gyulán. Az egyik fiút a területen dolgozó rendőr rövid időn belül azonosította és megtalálta.
Ami az őzeknek fogyasztható, azt megeszik a vásárhelyi katolikus temetőben. Egy magasabb, ép kerítés oldhatja meg a problémát.
Több százezer forintos kárt okozott egy férfi, aki betörte két autó üvegét Csorváson. Az egyik kocsi tulajdonosa tetten érte és a rendőrök megérkezéséig feltartóztatta.
Néhány perccel ezelőtt az alábbi levéllel kopogtatott ímél-címünkön a webpostás.
Nem jogerősen több mint hétszázezer forintos pénzbírságra ítélte a bíróság azt a férfit, aki áprilisban egy ételfestéket tartalmazó műanyag flakonnal megdobálta a budapesti Terror Háza Múzeumot - közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
Több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök Szarvason.
Négy fiatal indította el 2016. október 6-án késő este a dévaványai sporttelepen leállított traktorokat. Tönkretették a füves területet, fának, korlátoknak, padoknak mentek neki.
Tombol az egész olasz sajtó hat magyar vállalhatatlan viselkedése miatt, akik egy pompeji bazilika romjain pózoltak - írta a Blikk.
A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást július 17-én.
Komolyan vette a kiírást a múzeumban.