"RONGÁLÁS" címkével ellátott hírek
Néhány perccel ezelőtt az alábbi levéllel kopogtatott ímél-címünkön a webpostás.
Nem jogerősen több mint hétszázezer forintos pénzbírságra ítélte a bíróság azt a férfit, aki áprilisban egy ételfestéket tartalmazó műanyag flakonnal megdobálta a budapesti Terror Háza Múzeumot - közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
Több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök Szarvason.
Négy fiatal indította el 2016. október 6-án késő este a dévaványai sporttelepen leállított traktorokat. Tönkretették a füves területet, fának, korlátoknak, padoknak mentek neki.
Tombol az egész olasz sajtó hat magyar vállalhatatlan viselkedése miatt, akik egy pompeji bazilika romjain pózoltak - írta a Blikk.
A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást július 17-én.
Komolyan vette a kiírást a múzeumban.
A gyulai rendőrök azonosították azt a fiatal férfit, aki Gyulán és Békéscsabán saját bevallása szerint több mint 40 helyen festett falakra, kerítésekre.
Egy 16 éves fiú részegen szórakozásból 22 (!) frissen ültetett akácfát tört el Mórahalmon.
Beismerő vallomást tett az a két fiatalkorú fiú, akit a debreceni rendőrök pénteken este fogtak el, majd hallgattak ki a Debreceni Nagytemplom talapzatának megrongálása miatt - közölte az MTI-vel a rendőrség szombaton.