"RUCK MÁRTON" címkével ellátott hírek
Vajon a minap miért a medgyesbodzási Kertészek Földje Akciócsoport Egyesület (LEADER) irodájában találkoztunk Ruck Mártonnal, a Medgyesegyházi Fiatalokért Közhasznú Egyesület vezetőjével (és nem a medgyesegyházi telephelyen), az hamarosan kiderül.
Vajon a minap miért a medgyesbodzási Kertészek Földje Akciócsoport Egyesület (LEADER) irodájában találkoztunk Ruck Mártonnal, a Medgyesegyházi Fiatalokért Közhasznú Egyesület vezetőjével (és nem a medgyesegyházi telephelyen)?
Szennyvízberuházás, ivóvízminőség-javítás, energetikai fejlesztés, kamerarendszer, műfüves pálya - csak néhány olyan program, amit azért valósít meg a település, hogy az ott lakók élete minél komfortosabb legyen. Nem ismernek lehetetlent. Amikor a járóbeteg-szakellátásukat Mezőkovácsházához csatolták, kiálltak érdekeikért, és minden követ megmozgattak, hogy továbbra is Gyulára mehessenek, ha egészségügyi gondjaik vannak.
Ezen a héten Ruck Márton, Medgyesegyháza polgármestere lesz a Közéleti sarok vendége.
Liaison Entre Actions pour le Developpement de l’Economie Rurale. A közös Európa hajnalán 1991-ben rakták egymás mellé ezeket a szavakat. Franciául, mert legeslegelőször arrafelé kezdődött meg egy olyan program, amelyik kimondásától kezdve az egész európai vidék fejlődésének egyik meghatározó gondolatává, mi több, egyúttal forrásává is vált. Közösségi kezdeményezés a vidéki gazdaság fejlesztéséért. A francia mondat magyarul. Valamivel, egészen pontosan 13 esztendővel később, 2004-ben Magyarországon is útjára indult az alulról jövő, közösségi kezdeményezés, a vidéki gazdaság fejlődéséért.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó