"RYANAIR" címkével ellátott hírek
Új poggyászpolitikát vezet be a Ryaniar. A változtatásokkal egyebek mellett a beszállás időt érintő késlekedéseket küszöbölné ki a légitársaság.
Őrizetbe vették a malagai repülőtéren a Ryanair légitársaság egyik utasát, aki a késve érkező repülőgép leszállása után a vészkijáraton hagyta el csomagjával a kabint.
A Ryanair német pilótáit képviselő szakszervezet szerint a vezetőség nem is akart tárgyalni velük valójában, és nem volt még a történetükben olyan munkaadó, aki ennyire sárba taposta volna a szakszervezeti autonómiát.
A karácsonyi időszakra hivatkozva januárra halasztja a poggyászra vonatkozó szabályok korábban bejelentett szigorítását az ír Ryanair diszkont légitársaság.
Paphost köti össze Budapesttel az ír fapados.
Három új járatot indít az ír diszkont Ryanair légitársaság Budapestről a 2017-es téli menetrendben, a társaság Prágába, Edinburgh-be és Valenciába is kínál majd jegyeket.
Jelentős, 80 százalékos utasforgalom-bővüléssel számol Európa legnagyobb diszkont légitársasága, a Ryanair a budapesti piacon öt éven belül - közölte Horváth Evelin marketing vezető szerdán Budapesten.
Temesváron nyitja meg első romániai légi bázisát Európa legnagyobb fapados légitársasága, a Ryanair, amely november elsejétől hat nyugat-európai nagyvárosba és Bukarestbe indít járatokat - közölte pénteki számában a Nyugati jelen napilap.
Visszafordult a Ryanair péntek délutáni London-Budapest 8445-ös járata, az utasok a londoni Stansted repülőtéren új gépre várnak - tájékoztatta a gép egyik utasa az MTI-t.
Jelentősen, 25 százalékkal növelte adózott eredményét és 16 százalékkal utasforgalmát Európa legnagyobb diszkont légitársasága, az ír Ryanair az első negyedévben az előző év azonos időszakához képest.