"RYANAIR" címkével ellátott hírek
Hatalmas sorok kígyóztak, bizonytalan utasok kérdezősködtek vasárnap a Liszt Ferenc repülőtár utasfelvételi pultjai előtt a fapados légitársaságok frissen bevezetett, illetve bevezetendő poggyászszabályzata miatt.
A fapados légitársaság novembertől már azért is pénzt kér, ha az utas a kézipoggyásza mellett magával viszi a gép utasterébe 10kg alatti csomagját is.
Most a légitársaság németországi pilótái terveznek munkabeszüntetést.
Törölte a Ryanair légitársaság Budapest és Barcelona között közlekedő, esti járatát szerdán. Az ír diszkont cég korábbi közlése szerint története legnagyobb sztrájkjára készül a héten.
Új poggyászpolitikát vezet be a Ryaniar. A változtatásokkal egyebek mellett a beszállás időt érintő késlekedéseket küszöbölné ki a légitársaság.
Őrizetbe vették a malagai repülőtéren a Ryanair légitársaság egyik utasát, aki a késve érkező repülőgép leszállása után a vészkijáraton hagyta el csomagjával a kabint.
A Ryanair német pilótáit képviselő szakszervezet szerint a vezetőség nem is akart tárgyalni velük valójában, és nem volt még a történetükben olyan munkaadó, aki ennyire sárba taposta volna a szakszervezeti autonómiát.
A karácsonyi időszakra hivatkozva januárra halasztja a poggyászra vonatkozó szabályok korábban bejelentett szigorítását az ír Ryanair diszkont légitársaság.
Paphost köti össze Budapesttel az ír fapados.
Három új járatot indít az ír diszkont Ryanair légitársaság Budapestről a 2017-es téli menetrendben, a társaság Prágába, Edinburgh-be és Valenciába is kínál majd jegyeket.