"SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ" címkével ellátott hírek
Lakossági fórum a településrendezésről, a humán erőforrásokat és a közösségfejlesztést célzó pályázatok ismertetése a végén némi gasztronómiával szóban és kóstolásban.
Július óta nem tartott hivatalos sajtótájékoztatót Donald Trump, ma viszont újra az újságírók elé állt.
Nem mindennapi felvezetése volt a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE pénteki hivatalos szezonnyitó sajtótájékoztatójának. A csapat tagjai ugyanis vörös szőnyegen érkezve mutatták be a vadonatúj TEAM BRSE kollekciót, amelyet Magyarországon eddig egyedülálló módon szoknyás mez alsóval hordanak majd.
Nem tett vallomást az a vidéken élő magyar férfi, aki a Teréz körúti robbantás egyetlen gyanúsítottja, és akit Keszthelyen fogott el a TEK szerdán - jelentették be a rendőrség, az ügyészség és a TEK közös sajtótájékoztatóját csütörtökön. A TEK több szerdai akciójának nem volt köze a robbantó elfogásához.
Mindketten erős Európát akarunk - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő a David Cameron brit miniszterelnökkel folytatott csütörtöki budapesti tárgyalása után.
Kovács József országgyűlési képviselő és Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke tartott sajtótájékoztatót a 3. számú választókerülethez tartozó polgármesterekkel együtt a migrációval kapcsolatban – közölte a megyei helyhatóság.
Sajtótájékoztatót tartott Békésen péntek délelőtt Koppné Dr. Hajdu Anikó a Fidesz békési alelnöke, önkormányzati képviselő, Pásztor János a békési Kisgazdakör elnöke, önkormányzati képviselő, valamint Rácz Attila a Fidesz békési elnöke, önkormányzati képviselő. A téma a legutóbbi testületi döntések, önkormányzati ügyek, valamint az ez évi adózás volt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft