"SAMSUNG" címkével ellátott hírek
Bár most mindenki az MWC-re és a Galaxy S9-re fókuszál, sok más készüléket is útjának indítana a Samsung még ebben az évben. Kiszivárgott egy lista a küszöbön álló Samsung-eszközökről.
Szerencsére a Galaxy Note8-cal kapcsolatos akkumulátorgond csak nagyon kevés telefont érint, és közel sem olyan veszélyes, mint a Note7 akkumulátorproblémája.
Az éves visszatekintés során a piackutató cégek a tech-világot is áttekintették. Nincs túl nagy meglepetés a GBH Insights listájában.
Ha ön is azok közé tartozik, akik már januárra tippelték a Galaxy S9 megjelenését, akkor csalódnia kell. Az információ magától a Samsungtól származik.
Tavaly még 2016-ra valószínűsítették a megjelenését, most viszont már egyre biztosabb a Samsung összehajtható telefonjának igazi bemutatkozási időpontja. Sajnos egy picit még türelemmel kell lennünk.
A Samsung felvásárolja a SmartThings amerikai start up céget, a háztartási berendezések távirányítása köré szerveződött okos otthonok piacának egyik fontos szereplőjét - írta a híradó.hu.
Lehúzza a rolót a 2012-ben még 76 milliárd forint árbevételt összehozó Samsung SDI Magyarország Zrt. A második legnagyobb magyarországi Samsung-vállalat színestelevízió-képcsövet, plazmatévépaneleket és mobiltelefon-kijelzőket gyártott, kifogyott alóla a piac - írta a hvg.hu kedden.
Az idei év az ultranagy felbontású tévé esztendeje lesz a szórakoztató elektronikai eszközök európai piacán - vázolták a dél-koreai elektronikai konszern, a Samsung Electronics vezetői az európai folyamatokat Malagán, a Samsung Forum 2014 rendezvényen.
Honlapján kért bocsánatot a kínai fogyasztóktól a dél-koreai cég, miután az állami média annak visszás kereskedelmi gyakorlatára mutatott rá.
A többek között a Galaxy S okostelefonokat és a Galaxy Tab táblagépeket gyártó Samsung Electronics rekordszintű, 6,5 milliárd dolláros adózott eredményt ért el idén az első negyedévben.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó