"SAN FRANSISCO" címkével ellátott hírek
Török Ferenc 1945 című történelmi drámája a kritikusok díja mellett a közönségdíjat is elnyerte a 37. San Francisco Zsidó Filmfesztiválon - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-vel csütörtökön.
Gotham Cityvé, a legendás Denevérember-történet színhelyévé vált néhány órára az amerikai San Francisco, ahol több ezer önkéntes segített teljesíteni egy ötéves, rákbeteg kisfiú álmát, aki egy napra kedvenc szuperhőse után, Batkid, azaz Denevérkölyök lehetett - írta a hirado.hu.
A gyorsan terjedő erdőtüzek miatt szükségállapotot hirdetett ki szombaton a városban és környékén Jerry Brown kaliforniai kormányzó.
Autóval ütközött szombaton San Franciscóban az amerikai nagyváros turistalátványosságai közé tartozó helyi villamos, húsz embert kellett kórházba szállítani.
Egy tűzoltóautó áthajtott a múlt szombati San Francisco-i légi baleset egyik halálos áldozatán, aki kizuhant a leszállóban lévő repülőgép farokrészéből.
Élénk látogatottsága volt a hét végén a San Franciscóban megrendezett II. Magyar Örökség Fesztiválnak és a miami III. Magyar Fesztiválnak.
A menyasszony és leánybúcsújának négy részvevője életét vesztette, amikor a hétvégén a San Franciscó-i öböl egyik hídján kigyulladt az őket szállító limuzin - közölte hétfőn a CNN.
A baleset szombat éjjel történt a San Mateo-Hayward-hídon. A kilencfős, harmincas-negyvenes éveiben járó hölgytársaság Alemedából Foster Citybe tartott, amikor bérelt limuzinjuk lángba borult.
Ezúttal bronzból mintázzák meg, de az új alkotás is San Francisco környékén lesz látható.