"SCOTLAND YARD" címkével ellátott hírek
Magyar nő holttestét találták meg egy londoni lakásban - közölte kedd este a Scotland Yard.
Szélsőjobboldali indíttatású terrorcselekménynek minősített vasárnap a rendőrség egy angliai késelést. A sértettet kórházba szállították, sérülései nem életveszélyesek.
A Scotland Yard terrorellenes ügyosztálya vizsgál egy londoni halálesetet. Egybehangzó keddi médiaértesülések szerint az elhunyt a 69 éves Nyikolaj Gluskov, az öt éve szintén Nagy-Britanniában meghalt Borisz Berezovszkij néhai orosz nagybefektető egykori közeli munkatársa.
A Scotland Yard kedden bejelentette, hogy terrorelhárító szolgálata átvette a délnyugat-angliai Salisbury városában történt kettős mérgezéses incidens vizsgálatának irányítását.
A Scotland Yard terrorcselekményként kezeli az észak-londoni muszlim közösség elleni hétfő hajnali támadást - jelentette be hétfő délelőtt Neil Basu, a londoni rendőrség főparancsnok-helyettese, aki a Scotland Yard országos terrorelhárítási tevékenységének összehangolását irányítja.
A Scotland Yard terrorelhárításért felelős főparancsnok-helyettese szerint az elmúlt nem egészen négy évben egy tucatnál is több terrortámadási kísérletet hiúsítottak meg a brit titkosszolgálatok.
Késsel felfegyverkezett behatolót vettek őrizetbe hétfőn a Buckingham-palotánál. A Scotland Yard bejelentése szerint a 44 éves férfi az első számú londoni királyi rezidencia díszes kovácsoltvas kerítésének jobboldali főkapuján át próbált bejutni a palotába, turisták ezreinek szeme láttára, de a biztonsági egységek azonnal elfogták.
A brit kormány megszorító csomagjának részeként a londoni rendőrségnek is spórolnia kell. A Scotland Yard már nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy fenntartsa London szívében található híres székházát.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft