"SEBESSÉG" címkével ellátott hírek
Sebesebb vezetésre késztetik a Halálos iramban sorozat filmjei a nézőket - derítették ki amerikai kutatóik, akik kimutatták, hogy az akciófilmek bemutatása utáni hétvégéken jelentősen megnőtt a sebességtúllépés az utakon.
A megyében tartott TISPOL SPEED fokozott ellenőrzés mérlege.
Nem akarunk a megváltoztathatatlan szabályok Európájában élni - hangoztatta Matteo Renzi olasz miniszterelnök kedden a római parlamentben, ahol a csütörtök-pénteki uniós csúcstalálkozó, és a július elsején kezdődő soros olasz EU-elnökség előtt szólalt fel.
Svéd kutatók szerint enyhe nyomással, másodpercenkénti öt centivel a legélvezetesebb, és fontos az is, hogy azonos hőmérsékletű bőrfelületek találkozzanak.
A szakértők egyértelműen kizárják, hogy Paul Walker balesete az autó műszaki meghibásodása miatt következett be.
Esélyegyenlőségi tandem kerékpáros sebességi világrekordot állított fel szombaton Nagy György kerékpárversenyző és vak sporttársa, Kovács Margit az M0-ás körgyűrű déli szektorának új szakaszán. A sportolóknak 95 kilométer per órás sebességre sikerült felgyorsulniuk kerékpárjukkal.
A Jénai Egyetem kutatói kiderítették, hogyan képes a trópusi vadászpók villámgyorsan, másodpercenkénti 70 centiméteres sebességgel ráugrani áldozatára.
A következő napokban országszerte fokozottan ellenőrzi a sebességhatárok betartását a rendőrség - írta a police.hu szerdán.
Egy ember meghalt, tucatnyi pedig megsérült abban a balesetben, amely egy felkapott korzón történt szombaton Los Angelesben.
Valamennyi sebességmérő eszközét bevetette a rendőrség. Közel hétezer gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök a múlt hét utolsó két munkanapján és szombaton tartott sebességellenőrző akciójuk során az ország közútjain - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés