"SEBESÜLTEK" címkével ellátott hírek
Hat embert megsebesített lőfegyverrel, illetve megszúrt Izraelben egy palesztin merénylő csütörtökön Tel Aviv mellett egy piacnál - közölte az izraeli Tízes csatorna.
Autóba rejtett pokolgép robbant szombat reggel egy hétvégi kimenőn lévő katonákat is szállító autóbusz mellett a Törökország középső részén található Kayseriben, a helyi egyetemnél - jelentette a Dogan török hírügynökség. A török haderő közlése szerint a detonációban 13 katona meghalt, 48 pedig megsebesült.
29 halott, 166 sebesült az isztambuli kettős robbantásban. A Külgazdasági és Külügyminisztérium nem tud magyar áldozatról. A kettős merénylet célpontjai valószínűleg rohamrendőrök voltak, de két civil is meghalt.
Összeütközött két autóbusz hétfő reggel a kelet-pakisztáni Pandzsáb tartományban, a balesetben legalább 27-en életüket vesztették és több mint 50-en megsérültek - közölte egy helyi tisztségviselő.
Bulizók alatt szakadt le az erkély Franciaországban.
Nyolc embert, közülük kettőt életveszélyesen megsebesített vasárnap egy palesztin merénylő Jeruzsálemben, a biztonságiak lelőtték a támadót - jelentette az izraeli közszolgálati rádió.
Halálos áldozatai is vannak az amerikai New Jersey államban lévő Hobokenben csütörtökön történt vonatbalesetnek. A sérültek száma több mint száz, közülük többnek válságos az állapota.
Két lövöldözés is történt péntek éjjel az Egyesült Államokban: Los Angelesben egy ismeretlen lövöldöző két embert megölt, két társát pedig súlyosan megsebesítette, Texasban pedig egy állítólag öngyilkosságra készülő ember lőtt meg két rendőrt a lakásában helyi lapok értesülései szerint
Két ember meghalt, további kettő súlyos, huszonnégy pedig könnyebb sérülést szenvedett a Nagykálló és Geszteréd között hétfő délután történt buszbalesetben - közölte a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat az MTI-vel.
Beomlott Tel-Avivban hétfőn egy építés alatt álló, többszintes mélygarázs, ketten meghaltak, sokan megsérültek; folyik a kutatás a túlélők után - jelentette hétfőn az izraeli katonai rádió.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft