"SEGÉLYSZERVEZET" címkével ellátott hírek
A Sea Eye nevű német segélyszervezet is felfüggeszti a Földközi-tenger nyugati részén bajba jutott menekültek megsegítésére indított mentőakcióit tekintettel a megváltozott biztonsági helyzetre.
Három sátorból álló állandó bázist állított fel a Katolikus Karitász a röszkei gyűjtőponton - tájékoztatta Zagyva Richárd, a szervezet helyszínen segítő országos igazgatóhelyettese az MTI-t.
Ezer adag meleg ételt oszt ki rászorulónak a budapesti Batthyány téren a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat pénteken és szombaton.
Csalás miatt őrizetbe vettek a kínai-észak-koreai határ térségében egy segélyszervezetet működtető 73 éves amerikai állampolgárságú férfit, de megfigyelők és a feleség úgy vélik, a lépés - más hasonlókkal együtt - csak annak a jele, hogy Kínában megelégelték e csoportok tevékenységét.
Több mint 1200 tonna élelmiszert oszt szét az Ökumenikus Segélyszervezet Afganisztánban az ENSZ Világélelmezési Programja (WFP) keretében.
Az első Facebook-poszt megosztásával vette kezdetét az Ökumenikus Segélyszervezet (ÖS) kapcsolati erőszak elleni figyelemfelhívó kampánya. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) támogatásával megvalósuló kezdeményezést Balog Zoltán miniszter és Lehel László, a segélyszervezet elnök-igazgatója indította el a budapesti sajtótájékoztatón.
Élelmet és szúnyogriasztót oszt a Győrújfalunál dolgozóknak az Ökumenikus Segélyszervezet.
Több mint 150 ezer ember menekült el otthonából a Mozambik déli részét sújtó árvizek miatt, és a hatóságok most az északi országrész miatt aggódnak, ahol újabb esőzések várhatók.
Több mint harmincezer doboz ajándékot gyűjtöttek össze az idén az immár kilencedik alkalommal megrendezett karácsonyi adománygyűjtő cipősdoboz-akcióban - közölte a Baptista Szeretetszolgálat szombaton.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft