"SÉRÜLÉS" címkével ellátott hírek
Baji Balázs világbajnoki bronzérmes atléta edzésen megsérült, emiatt kihagyja a fedettpályás szezon hátralévő részét.
Megsérült egy 11 éves kislány egy helytelenül használt tűzijátéktól kedd hajnalban - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
A rendszeres futók 70 százalékának volt már valamilyen sérülése. Persze nem kell, hogy te is a statisztika része legyél.
Személyi sérülés egyik esetben sem történt.
Ismerőse ütött meg egy férfit az egyik okányi söröző előtt. A férfi elesett és súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.
Elszenvedett sérüléseikhez képest kielégítő, stabil a szombat éjjeli robbanásban megsérült két budapesti rendőr tiszthelyettes állapota - közölte a rendőrség vasárnap este a honlapján.
Égési sérüléseket szenvedett embert találtak a Zala megyei Lenti külterületén keletkezett avartűz oltásakor szerdán a tűzoltók - tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szerdán az MTI-t.
Kisebb sérülést szenvedett Böde Dániel, a franciaországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott támadója.
Tizenhárom tíz év körüli gyermek sérült meg vasárnap délután a csillebérci kalandparkban, amikor leszakadt egy kötélháló. Többségük csak zúzódásokat szerzett, egy kisfiúnál azonban gerincsérülésre gyanakodtak a mentősök, őt a Péterfy Sándor utcai Kórház baleseti osztályára vitték - tájékoztatta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-t.
A június 10-én kezdődő, franciaországi Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott újabb támadója sérült meg: ezúttal Németh Krisztián dőlt ki néhány hétre.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft