"SIMICSKA LAJOS" címkével ellátott hírek
Hatályba lépett az úgynevezett plakáttörvény, amellyel a kormánypártok - a korábbi nyilatkozatok szerint - a fekete pártfinanszírozások rendszerét akarják megszüntetni. Az új szabályok miatt véget ért a Jobbik tavasszal indított kampánya, amelyhez Simicska Lajos nagyvállakozó cégeitől kaptak kedvezményes áron plakáthelyeket. A Jobbik korábban azt ígérte, hogy a kampány végén pontos választ tudnak adni a költségekre. Ez egyelőre nem történt meg - hangzott el az M1 Híradójában, írja a híradó.hu.
A Fidesz szerint a Jobbik továbbra is harcol Simicska Lajos pénzéért, és folyamatosan támadja azt a törvényt, amely tiszta vizet önt a pohárba, mert megtiltja, hogy az adófizetők pénzéből élő szervezeteket átláthatatlan módon, milliárdosok finanszírozzák.
Szombat éjfélig van sugárzási engedélye a Class FM-nek, az egyetlen országos kereskedelmi rádiónak.
A nagyvállalkozó már jobban van, egyre nehezebb ágyban tartani. Lehet, hogy egy influenza szövődményeként vérzett a tüdeje. A közismert láncdohányost eltiltották a cigizéstől.
Nyerges Zsolt szombaton meglátogatta Simicskát, aki már jobban érzi magát, de még pár napig kórházban kell maradnia.
Simicska Lajos vagyonának jó részét hajlandó lenne a kormányváltásra áldozni. Bár Vona Gábor bizonyos képességei a fiatal Orbán Viktorra emlékeztetik, a milliárdos vállalkozó úgy látja: a Jobbik még nem kormányképes.
Simicska Lajos mezőgazdasági cégénél kapott állást a lemondott NAV-elnök - tudta meg a HVG.
A Jobbik szerint amennyiben Orbán Viktor miniszterelnök nem tudja cáfolni Simicska Lajos nagyvállalkozó róla tett, vasárnap nyilvánosságot kapott állításait, akkor le kell mondania - mondta Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján.
Simicska Lajos hétfői hatállyal távozott a HírTV Zrt. igazgatóságából, Fonyó Károly lett helyette a társaság elnöke, átrendeződött a cégek tulajdonosi szerkezete is - áll a Magyar Nemzet online kiadásában kedden megjelent közleményben.
A Süddeutsche Zeitung című német liberális lap Új médiaháború fenyegeti Orbánt címmel közölt beszámolót az online kiadásában.