"SIMONKA GYÖRGY" címkével ellátott hírek
Az Országgyűlés egyhangú döntéssel felfüggesztette Simonka György (Fidesz) országgyűlési képviselő mentelmi jogát hétfőn.
A Legfőbb Ügyészség kezdeményezi a fideszes Simonka György mentelmi jogának felfüggesztését, olvasható a 24.hu-n.
A Kúria szerdán helybenhagyta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) határozatát, amely szerint jogsértő volt, hogy Simonka György (Fidesz-KDNP) képviselőjelölt Facebook-címével ellátott pólót küldött Békés megyei óvodásoknak és iskolásoknak.
Hazánkban 1990 óta ünneplik a szabad sajtó napját, amelyet azóta minden március 15-én megünneplünk, mondta Dávid Zoltán, Orosháza polgármestere kedd reggel, az Alföld Gyöngye Hotel és Konferenciaközpont Kócsag termében.
Mint mindig, most is vannak nagy vesztesei a Fidesz–Magyar Polgári Szövetség és a Kereszténydemokrata Néppárt országos listájának (279 név). Mindenesetre a Békés megyei "listát" dr. Kovács József és Simonka György vezeti.
A Békés Megyei Kormányhivatal és a Kodolányi János Főiskola között csütörtökön együttműködési megállapodás született, az oktatási intézmény orosházi centrumában.
Orosháza legnagyobb adózóit köszöntötték pénteken, az Alföld Gyöngye Hotelben.
Aláírták a Dél-Békés Jövőjéért Szövetség alapító dokumentumát csütörtökön Orosházán. A szövetség felel a komplex térségfejlesztési program, a Calendula Terv kidolgozásáért, annak végrehajtása érdekében összefogja mindazokat, akik tenni akarnak Dél-Békés fejlődéséért - közölték az ünnepélyes aláírás alkalmából tartott sajtótájékoztatón.
A békéscsabai Fidesz frakciójának közlése szerint Hanó Miklós gazdasági ügyekért felelős alpolgármester és Ferenczi Attila, tanácsnok felkérte Simonka György országgyűlési képviselőt, a párt békés megyei elnökét, járjon közben annak érdekében, hogy a városban kormányzati támogatással nagyszabású útfelújítási- és építési program valósulhasson meg.
Van lehetőség arra, hogy az évekkel ezelőtt megszüntetett felső tagozatos általános iskolai oktatás visszakerüljön Bélmegyerre – jelentette be Ajtai Péter csütörtökön, a Fáspuszta Művelődési és Kulturális Egyesület székházában tartott fórumon. A lehetőséget azonban akkor ragadhatja meg a település, akkor indulhat újra a felsős képzés, ha a Bélmegyeren lakók is így döntenek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft