"SÍRHELY" címkével ellátott hírek
Több mint ötvenszeres különbség is lehet a magyarországi sírhelyárak között, a temetés helyszínétől függően a sírhelyek és urnafülkék megváltásának díja 11 ezer és 600 ezer forint között van - derül ki a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. megbízásából végzett országos felmérésből.
Nagy valószínűséggel I. Géza király sírhelyét találták meg az egykori váci középkori székesegyház feltárása során - tájékoztatta az MTI-t a váci Tragor Ignác Múzeum feltáró régésze.
Újabb csontvázak kerültek elő a Miskolctapolcai ásatások során a bencés apátság területén. A régészek megtalálták annak az előkelőnek a sírját, akiről Miskolc kapta a nevét.
Feldúlták és kirabolták a kilenc évvel ezelőtt egy portugál bajnoki mérkőzésen, a pályán elhunyt Fehér Miklós labdarúgó sírhelyét Győrben – írja szombati számában a megyei napilap.
Akár Nagy Sándor makedón király sírját is rejtheti egy Észak-Görögországban feltárás alatt álló ókori mesterséges domb, ám a munkálatok befejezéséig az ország kulturális minisztériuma óva int az ehhez hasonló "merész" spekulációktól.
Webkamerát helyezett el Andy Warhol sírhelyénél a művész születésének keddi, 85. évfordulójára emlékezve a pittsburghi Andy Warhol Múzeum.
Robbie Williams amúgy vicces fickó lehet. Ennek megfelelően legutóbbi döntését is értékelhetnénk viccként, ám az énekes elég határozottan szólt arról, hova is kerüljön majd a teste halála után. Nyilván sokat töprenghetett rajta, amikor kijelentette: egész csinos, napos helyet talált magának végső nyughelyként a Los Angeles-i temetőben.
A rendőrség igazságügyi orvos szakértő bevonásával helyszíni szemlét tartott. Megállapították, hogy az ismeretlen elkövető a sírt feldúlta, az elhalt zsebéből kivette a pénztárcát, és irataival együtt elvitte.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft