"SKANDINÁV LOTTÓ" címkével ellátott hírek
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az október 11-én megtartott 41. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a szeptember 6-án megtartott 36. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták ki:
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az április 5-én megtartott 14. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták:
Egy fejnek!!!!!!
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a március 8-án megtartott 10. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták:
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a március 1-jén megtartott 9. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták:
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a február 8-án megtartott 6. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták:
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a december 28-án megtartott 52. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták:
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a december 21-én megtartott 51. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták:
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a március 9-én megtartott 10. heti Skandináv lottó sorsoláson a következő számokat húzták: