"SÓCZÓ REBEKA" címkével ellátott hírek
Előző hétvégén a Békés Megyei Kano Judo Sportegyesület versenyzői I.osztályú felnőtt országos bajnokságon vettek részt Kecskeméten.
Október 14-én került megrendezésre az ifjúsági B korcsoportos judo országos bajnokság Cegléden.
Szombaton Baján került megrendezésre a serdülő "A" korosztály Országos Bajnoksága. Gyomaendrődről négyen utaztak a megmérettetésre, köztük az idén saját korosztályában már bajnoki címet szerző Sóczó Rebekával.
Szombaton Cegléden rendezték a diák korosztály számára az Országos Diákolimpiát! Természetesen a Gyomaendrődi Judo Klub legeredményesebb versenyzője is szőnyegre lépett. Sóczó Rebeka a Diák "A" korosztály 50 kg-os mezőnyében meggyőző teljesítménnyel már harmadszor lett diákolimpiai bajnok!
Tatabányán rendezték a Diák "B" korosztály Országos Bajnokságát. A Gyomaendrődi Judo Klubot Sóczó Rebeka képviselte a megmérettetésen. A várakozásoknak megfelelően az Országos Diákolimpiai és Magyar Kupa arany után az Országos Bajnokságon is a dobogó tetejére állhatott a 44 kg-os súlycsoportban. Minden mérkőzését idő előtt fejezte be, így teljesen megérdemelten védte meg bajnoki címét.
Március 16-án a viszontagságos időjárás ellenére megrendeztékt a hagyományos nemzetközi versenyt Domaszéken. A Gyomaendrődi Judo Klub 3 versenyzője lépett tatamira és egy arany érmet, majd két 7. helyet szereztek a több száz főt felvonultató mezőnyben. Sóczó Rebeka a klub női vonalának egyik kiválósága a tavalyi ezüstérem után (csak ezen a versenyen nem lett aranyérmes) ezúttal nem hagyott kétséget elsősége felől.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft