"SOMLÓ TAMÁS" címkével ellátott hírek
Somlót másfél éve, 2016. július 19-én érte a halál.
Nagyszabású koncerttel emlékeznek Somló Tamásra a Sziget fesztivál szerdai, mínusz egyedik napján 23 órától a Magic Mirror Sátorban. A tavaly elhunyt énekes, zenész dalai nagyzenekari hangzásban szólalnak meg a Modern Art Orchestra közreműködésével.
Somló Tamás nélkül nem megy - Presser Gáborék vasárnap bejelentették, az LGT Somló Tamás idei halála után többé már soha nem lép fel.
A Fővárosi Nagycirkusz gyászolja Somló Tamás artistaművészt.
Tegnap hajnalban elhunyt Somló Tamás, az Locomotiv GT egyik frontembere – sok helyütt megírták, megírtuk mi is. Most Békés megye legnagyobb Loksi rajongójával, Hevesi Imrével (Hevó) beszélgettünk a nagyszerű muzsikusról.
Közös gyertyagyújtással, beszélgetéssel, zenehallgatással és zenéléssel emlékeznek szerda este 18 órától Somló Tamásra a Tabán Dombon. A kiváló énekes, zenész, az LGT tagja keddre virradó éjjel, 68 évesen hunyt el, hosszú betegség után.
Meghalt Somló Tamás zenész, énekes, dalszerző, a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő alakja. A Locomotiv GT tagját 68 éves korában, évek óta tartó betegség után keddre virradóra érte a halál - közölte Presser Gábor, az LGT vezetője a család és a zenekar felhatalmazásával.
A 68 éves zenész keddre virradóan hunyt el.
Sorban mondja le fellépéseit a zenész, a hétvégén egykori zenekari társa, Karácsony János ugrott be a helyére.
Az LGT zenésze pár napja szorul kezelésre, a Blikknek megerősítette, hogy kisebb ki­vizsgálás miatt kellett befeküdnie a kórházba.