"SOROS GYÖRGY" címkével ellátott hírek
A Fidesz-KDNP szerint Soros György diktálja Brüsszel migrációs politikáját - mondta a kormánypártok nevében a KDNP frakciószóvivője kedden Budapesten újságíróknak.
A Fidesz szerint Soros György emberei dróton rángatják az Európai Bizottság vezető politikusait, és erre a párt magyarázatot követel.
A túlóratörvény elleni tüntetéseken olyan szervezetek is részt vesznek, amelyek tagjai fent vannak Soros György fizetési listáján - mondta a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában.
Soros György pénzéből szervezik a tüntetéseket, azért, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak - közölte a kormányszóvivő szombaton.
A brit üzleti napilap Soros György üzletembert, filantrópot, a Fidesz ellenségét választotta meg az év emberének.
Összeesküvés-elméletnek nevezte hétfőn Corina Cretu regionális politikáért felelős román uniós biztos Darius Valcovnak, a román kormányfő gazdasági tanácsosának előző esti vádjait, amelyek szerint Soros György "egy cégnek tekinti Romániát", az Európai Unió pedig kettős mércét alkalmaz Romániával szemben.
Elliot Schrage, a Facebook volt kommunikációs vezetője magára vállalta a felelősséget, amiért megrendelést adott a Definers tanácsadó cégnek, hogy kutakodjon a vállalat bírálói, köztük Soros György milliárdos után, azt állítva ugyanakkor, hogy a Definers túllőtt a célon a bírálóik lejáratására tett lépésekkel.
Vasárnap fogadta Soros Györgyöt az osztrák kancellár, tárgyalásuk legfőbb témája a CEU Budapestről Bécsbe költözése volt a Kurier szerint.
A Soros Györggyel kapcsolatos összeesküvés-elméletek világszerte tapasztalható terjedéséről közöl írást a Financial Times.
Csőbomba volt a Soros György házánál talált robbanószerkezet - jelentette kedden a bedfordi rendőrség.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó