"SOROS-TERV" címkével ellátott hírek
Szijjártó Péter külgazdasági- és külügyminiszter megküldte az osztrák államfőnek a Soros-terv pontjait, mert Alexander Van der Bellen a közelmúltban azt állította, hogy Soros Györgynek nincs köze az Európába irányuló bevándorlási hullámhoz - közölte Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kommunikációért és parlamenti koordinációért felelős helyettes államtitkára szerdán az MTI-vel.
A kormányfő januárban kért pénzt a fideszesektől, azóta gyűlik a forint a Fidesz kasszájában, utalnak az emberek.
Soron kívüli ülést tartott a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlése. Döntött a testület a Békés megyei területrendezési terv módosításáról, valamint napirendre került a Soros tervvel kapcsolatos állásfoglalás. Utóbbi heves szópárbajt generált a képviselők között.
Nem fantomokkal küzdünk, a "Soros-terv" megvalósítása Brüsszelben megkezdődött - mondta Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő Mosonmagyaróváron pénteken.
Szembe kell fordulni a "Soros-tervvel", amely "bevándorlóországokká", kevert kultúrájú, népességű államokká alakítaná a közép-európai országokat - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) XI. országos kongresszusán, az Országházban.
A Fidesz szerint a bevándorláspárti ellenzék végre akarja hajtani a Soros-tervet.
Meg kell ismerni a magyar emberek véleményét a "Soros-tervről", ezért a Fidesz-frakció felkérte a kormányt, hogy bonyolítson le egy nemzeti konzultációt róla - közölte Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője csütörtök reggeli sajtótájékoztatóján, Velencén, a Fidesz-KDNP-frakcióülés helyszínén.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft