"SPAM" címkével ellátott hírek
Az e-mailek védelméhez nem elég az erős jelszó, több biztonsági elemre is szükség van ahhoz, hogy az elektronikus levelek ne kerüljenek illetéktelen kezekbe, ilyen például az a végponttól végpontig terjedő megoldás, amikor az üzenetet titkosítják a küldőnél még mielőtt az eljutna a hálózatra, majd a fogadó gépe dekódolja - hívta fel a figyelmet a keddi nemzetközi biztonságos internet nap (Safer Internet Day - SID) alkalmából az ESET IT-biztonsági vállalat.
Mármint nem a hir6.hu-ról.
A kéretlen elektronikus leveleket küldő cégek akár 10 millió forintos bírságra is számíthatnak - derül ki a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) által készített spamkisokosból, amelyet a DIMSZ tagjai adtak ki, hogy segítséget nyújtsanak az e-mailek kezeléséhez.
Az elmúlt hónap során több mint másfélezer embert vettek őrizetbe a hatóságok Kínában mobiltelefonos spam-üzenetek terjesztése miatt - írja a Hszinhua hírügynökség.
Az utóbbi időkben megszaporodtak a Steve Jobs hírnevét csaliként használó spam üzenetek az elektronikus levélforgalomban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft