"SPORTCSARNOK" címkével ellátott hírek
A Békéscsabai Előre NKSE a közelmúltban egy 10 millió forint összértékű beruházás keretében jelentős fejlesztéseket hajtott végre a Városi Sportcsarnokban. Ezzel kapcsolatban tartott ünnepélyes sajtótéjékoztatót pénteken Fülöp Csaba, az NKSE gazdasági vezetője, Bíró Csaba, a város Közművelődési, Ifjúsági, Oktatási és Sportbizottságának elnöke, Szabó Károly (Tanár Úr) a klub elnöke, valamint Kozma János, a Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatója (aki most nem beszélt).
A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány egy új sportkomplexum építésére eddig csak 1,7 milliárdnyi tao-pénzt kapott az MLSZ-től, de ez csak az első ütem, a sportcsarnok összesen mintegy 6 milliárdból épülne meg. Az új komplexum így a felcsúti stadionnál is drágább lesz.
Célegyenesbe érkezett a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE felkészülése, hiszen a jövő héten már tétmeccset játszik a bajnoki címvédő. Kedden bekapcsolódik a munkába a két, Európa-bajnokságot megjárt játékos, Tálas Zsuzsa és Szakmáry Gréta is, akiknek nem lesz túl sok ideje az akklimatizálódásra.
Szeptembertől ismét a hódmezővásárhelyi önkormányzat üzemeltetheti a helyi Balogh Imsi Sportcsarnokot – közölte Almási István (Fidesz) polgármester kedden az alföldi város közgyűlésének rendkívüli ülésén.
Szemernyi kétség sem merült fel azzal kapcsolatban, hogy az EUbility Békéscsabai Előre NKSE meg fogja nyerni az MTK-Budapest elleni kézilabda bajnoki-mérkőzését vasárnap (január 26.) este a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban. A várakozás tökéletesen beigazolódott, a hazai csapat megerőltetés nélkül hozta a kötelezőt, magabiztosan gyűjtötte be a két bajnoki pontot.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft