"SPORTGÁLA" címkével ellátott hírek
Kettő az egyben sporttörténeti pillanat zajlott hétfőn a békéscsabai Csabagyöngyében. Először is megnyílt a Békéscsaba 300 programfolyam első tárlata – mégpedig Ónodi Heni, az 1992-es barcelonai tornász olimpiabajnok relikviagyűjteményéből; majdan a Békéscsabai Sportgála keretén belül a csabai és csabai származású olimpiai bajnokainkat a halhatatlanok közé választották.
A Békéscsabai Atlétika Club április 30-án (szombat) rendezi meg a Csaba Center 37. Nemzetközi Sportgálát (Országos Gyalogló Bajnokság – hivatalos IAAF olimpiai kvalifikációs Verseny –, valamint a 22. Utcai Futógála.) De nézzük csak a versenyprogramot!
Rangos küzdősportgálára kerül sor november 17-én a szeghalmi sportcsarnokban: a Warriors in Hell elnevezésű rendezvényen Békés megye legjobb harcosai MMA-ban, K-1-ben, K-3-ban és grapplingban mutatják meg tudásukat.
Pénteken Veszprémben a küzdősportok nagyágyúi léptek színre, tíz mérkőzést tartottak a ketrecben világ- és Európa-bajnok versenyzőkkel. Az Arénában három békéscsabai versenyző is harcolt: Kiss Károly, Radnóti Dániel és Kerepeczky Gábor.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó