"SPORTOLÁS" címkével ellátott hírek
A Budapest 2019 Európa Sportfővárosa szombati eseményén húsz fővárosi sportszövetség közösen vesz részt, hogy együttes kiállásukkal, sportolóik közreműködésével minél több ember figyelmét felhívják a rendszeres sportolás fontosságára.
A magyar lakosság 33 százaléka végez kisebb-nagyobb gyakorisággal intenzívebb testmozgást a legutóbbi Eurobarometer felmérés szerint.
Stressz, a remélt siker elmaradása, korosztályváltás, a tanulás és a sport összeegyeztethetőségének problémája, szülői nyomás, kiégés. Ezek a főbb problémák, ami miatt sok fiatal már a felnőtté válás előtt abbahagyja a rendszeres sportolást. A probléma megoldásához elengedhetetlen a szülők és a szakemberek együttműködése - olvasható a Magyar Diáksport Szövetség sajtóközleményében.
George W. Bush volt amerikai elnök kiállt Barack Obama mellett, kijelentette, hogy nem kellene annyit bírálni utódát, amiért sokat golfozik, mert az elnökök zárt világából ez a sport jelenti az egyik kiutat.
Újabb javallatok szerint a sport is jó terápia lehet a depresszió és más mentális betegségek ellen is. A Kossuth Rádiónak nyilatkozó szakemberek szerint csupán egyetlen lelki eredetű kór esetében kerülendő az intenzív testmozgás - írja a hirado.hu.
A fogyatékkal élő gyerekek számára adhat esélyt a fejlődésre a Velencei-tó partján megvalósuló rehabilitációs és korai fejlesztő központ. A projektet kiemelt beruházássá nyilvánította a kormány.
Szeptembertől – felmenő rendszerben – bevezetik a mindennapos testnevelést. Most még csak három évfolyam tornázik naponta, négy év múlva már minden diákra kötelező a mindennapos testnevelés. De mit szólnak mindehhez maguk az érintettek?
Megyejárásunk során a gyulai Hőforrás Üdülőszövetkezet volt a hír6.hu következő állomása, a szervezet tevékenységét Dr. Tokaji Ferenc elnök-igazgató mutatta be.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft