"SPORTOLÓ" címkével ellátott hírek
Cristiano Ronaldo végzett az élen az európai hírügynökségek - köztük az MTI - 2017 legjobb európai sportolóiról rendezett szavazásán, melyen Hosszú Katinka 11. lett.
A világ 5 leggazdagabb sportolója közé rangsorolta Michael Schumachert a Forbes magazin.
Amerikai kutatók "megcsapolták" elit futók és evezősök mikrobiomját és olyan baktériumokat azonosítottak, amelyek segíthetik őket jó eredmények elérésében.
Az európai hírügynökségek szavazásán a kilencedik helyet szerezte meg a magyar úszónő, a lista élén Novak Djokovic végzett.
Közeledik az év vége, a judosok ideje pedig még csak most kezdődött igazán. Ugyanis az utolsó hónapokban rendezik a korosztályos országos bajnokságokat, ahol mindenki megmutathatja éves munkájának gyümölcsét.
Hamarosan elkezdődnek a munkálatok az óbudai Nemzeti Edzés Központban, ahol modern centrumot hoz létre a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ).
Példát mutatnak kortársaiknak a sportos szépkorúak – erről is szó volt a Szombat délelőttben.
Véget ér a lassan másfél éve tartó tárgyalássorozat Oscar Pistorius paralimpikon gondatlanságból ekövetett gyilkossági ügyében. Ítélet született.
Mintegy 3,5 millió forint adomány gyűlt össze az értelmi sérült olimpikonok javára rendezett jótékonysági koncerten a budapesti Szent István-bazilikában, ahol Mága Zoltán hegedűművész és vendégei léptek fel.
Bővül a díjazottak köre a Sportcsillagok Gáláján, az Év sportolója választás díjátadó ünnepségén, idén első alkalommal ugyanis a nem olimpiai sportágak képviselőinek teljesítményét külön is elismerik.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft