"STAR WARS" címkével ellátott hírek
Még három hét van hátra a Star Wars: Az utolsó Jedik forgalmazásáig, de az elemzők szerint akkora az érdeklődés az űrsaga folytatása iránt, hogy premierjén akár a 200 millió dollárt (53 milliárd forintot) is meghaladhatja a jegybevétele.
Két és fél órás film mutatja be az utolsó jedik harcát – derült ki Rian Johnson rendező nyilatkozatából.
Rohamosztagos jelmezben állítólag Vilmos és Harry brit herceg, továbbá Tom Hardy és Gary Barlow énekes is szerepel a december közepétől látható új Star Wars-epizódban - osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter.
Kedden, a hajnali órákban mutatják be Az utolsó jedik végső előzetesét, de a rövid videó elemzésére nem sok ideje jut, hiszen már délelőtt elindul a hazai mozikban is az elővétel a decemberi bemutatóra.
A Star Wars-sorozat egyik hőséről neveztek el egy gibbonfajt, amely Délnyugat-Kína trópusi erdeiben él. A tudósok már tanulmányozzák egy ideje, ám csak egy friss kutatás állapította meg, hogy minden más gibbonfajtól különbözik - írta szerdán a BBC.
Elhunyt Carrie Fisher, a Csillagok Háborúja Leia hercegnője. A színésznő pénteken szívrohamot kapott - írja a hvg.hu.
Az űrsorozat első különálló filmje, a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet második hete tartja vezető helyét az észak-amerikai mozipénztáraknál, a négynapos ünnepi hétvégét is fölényesen nyerte - összegezte a becsléseket a The Hollywood Reporter.
Donald Trump követői a jövő héten a mozikba kerülő Zsivány Egyes című Star Wars-film bojkottjára szólítják fel a twitterezőket - számolt be róla a BBC News pénteken.
Online április 1-től, DVD-n és Blu-rayen pedig április 5-től lesz kapható a film, természetesen rengeteg extrával.
A Star Wars legújabb epizódja megdöntötte minden idők legnézettebb és legnagyobb jegybevételt generáló filmjének magyarországi rekordját: Az ébredő erőt alig több mint tíz hét alatt mintegy 1,223 millió néző látta, akik csaknem kétmilliárd forintot hagytak a mozipénztárakban.