"STAR WARS" címkével ellátott hírek
Carrie Fisher korábban forgatott jeleneteivel készül el a Csillagok háborúja kilencedik epizódja - jelentette be a stáb. A forgatás szerdán kezdődik a londoni Pinewood Stúdióban.
A Trónok harca alkotói beszállnak a rohamosan növekvő Star Wars-univerzumba: egy sor új filmet készítenek az űrsagához - számolt be róla szerdán a BBC News.
A hírek szerint a trailert a vasárnapi Superbowl alatt dobhatják ki.
Az év első hétvégéjét a Jumanji nyerte.
A Csillagok háborúja univerzumának egyik legnagyobb legendája is visszatér idén: John Williams komponálja majd az űrzsivány Han Solo kalandjait feldolgozó önálló mozi zenéjét.
Még három hét van hátra a Star Wars: Az utolsó Jedik forgalmazásáig, de az elemzők szerint akkora az érdeklődés az űrsaga folytatása iránt, hogy premierjén akár a 200 millió dollárt (53 milliárd forintot) is meghaladhatja a jegybevétele.
Két és fél órás film mutatja be az utolsó jedik harcát – derült ki Rian Johnson rendező nyilatkozatából.
Rohamosztagos jelmezben állítólag Vilmos és Harry brit herceg, továbbá Tom Hardy és Gary Barlow énekes is szerepel a december közepétől látható új Star Wars-epizódban - osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter.
Kedden, a hajnali órákban mutatják be Az utolsó jedik végső előzetesét, de a rövid videó elemzésére nem sok ideje jut, hiszen már délelőtt elindul a hazai mozikban is az elővétel a decemberi bemutatóra.
A Star Wars-sorozat egyik hőséről neveztek el egy gibbonfajt, amely Délnyugat-Kína trópusi erdeiben él. A tudósok már tanulmányozzák egy ideje, ám csak egy friss kutatás állapította meg, hogy minden más gibbonfajtól különbözik - írta szerdán a BBC.