"STOHL ANDRÁS" címkével ellátott hírek
Mit tesz az emberfia, ha egy királynő a szomszédja, és tévészerepel? Ugye, minimum beszélget vele. Nem mellesleg, túlzás nélkül állíthatom (és persze elfogult is vagyok), amit Jutka megérint, az a valami hamarosan csillogni kezd. Hozzáteszem, Molnár Sándorral, a nemcsak munkatársával számos vb és Eb érmet zsákoltak be a táncos tanítványaik által; azonfelül Judit nemzetközi szintű színházi koreográfus; mi több, szerepelt már egy tv-sorozatban is. Ez történt a közelmúltban is, vagyis majdnem… A TV2-őn startoló Piramis műsor 6. adásnapján a csabai celebpáros (smile) is brillírozott – velük beszélgettem a minap.
Felborította az RTL Klub terveit Stohl András azzal, hogy a Tv2-höz igazolt, most például fejtörést okoz, mi legyen a karakterével a Válótársak című sorozatban – írta a Blikk. A Tv2 nem engedi vissza, azt mondják, nem lehet a Fradiban és az Újpestben is játszani egyszerre.
Alföldi Róbert rendezésében mutatják be a Hegedűs a háztetőn című musicalt a Papp László Budapest Sportarénában szeptember 10-én; a látványos produkcióban Tevje, a tejesember szerepét Stohl András alakítja.
Facebook-videóban mutatkoztak be a reggeli műsor hangjai.
Kihirdették az Erkel Színházban július 29-én bemutatandó Billy Elliot című musical gyerek- és felnőttszereposztását kedden.
Nem jogerősen egymillió forint nem vagyoni kártérítés egyetemleges megfizetésére, valamint nyilvános bocsánatkérésre ítélte jó hírnév megsértése miatt a Budapest Környéki Törvényszék szerdán Stohl Andrást és a színész börtönélményeiről szóló könyvet jegyző Szalai Vivient.
Csütörtökön tartják annak a polgári pernek az első tárgyalását, amelyet jó hírnév megsértése miatt indított a Budapesti Fegyház és Börtön Stohl András színész és Szalai Vivien újságíró ellen a Magyar börtönpokol című könyvük miatt.
Jó hírnév megsértése miatt polgári pert indított Stohl András színész és Szalai Vivien újságíró, a Magyar börtönpokol című könyv szerzője ellen a Budapesti Fegyház és Börtön. Az első tárgyalást május 23-ra tűzték ki - közölte a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője.
Az olvasópróbával a héten megkezdődtek a Szegedi Szabadtéri Játékok idei utolsó produkciójának, a Mágnás Miska operettnek az előkészületei. A Miskát alakító Stohl András elmondta, hogy remélhetőleg egy igényes előadást láthat majd a közönség. Hozzátette: Szegeden mindig jó lenni, azon kívül, hogy rettenetesen meleg lesz és meg fogunk szenvedni.
Elkezdődött a Fővárosi Törvényszéken Stohl András színész-műsorvezető kártérítési pere csütörtökön. A bíróság személyiségi jogokra hivatkozva zárt tárgyalást rendelt el.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft