"STOHL ANDRÁS" címkével ellátott hírek
Felborította az RTL Klub terveit Stohl András azzal, hogy a Tv2-höz igazolt, most például fejtörést okoz, mi legyen a karakterével a Válótársak című sorozatban – írta a Blikk. A Tv2 nem engedi vissza, azt mondják, nem lehet a Fradiban és az Újpestben is játszani egyszerre.
Alföldi Róbert rendezésében mutatják be a Hegedűs a háztetőn című musicalt a Papp László Budapest Sportarénában szeptember 10-én; a látványos produkcióban Tevje, a tejesember szerepét Stohl András alakítja.
Facebook-videóban mutatkoztak be a reggeli műsor hangjai.
Kihirdették az Erkel Színházban július 29-én bemutatandó Billy Elliot című musical gyerek- és felnőttszereposztását kedden.
Nem jogerősen egymillió forint nem vagyoni kártérítés egyetemleges megfizetésére, valamint nyilvános bocsánatkérésre ítélte jó hírnév megsértése miatt a Budapest Környéki Törvényszék szerdán Stohl Andrást és a színész börtönélményeiről szóló könyvet jegyző Szalai Vivient.
Csütörtökön tartják annak a polgári pernek az első tárgyalását, amelyet jó hírnév megsértése miatt indított a Budapesti Fegyház és Börtön Stohl András színész és Szalai Vivien újságíró ellen a Magyar börtönpokol című könyvük miatt.
Jó hírnév megsértése miatt polgári pert indított Stohl András színész és Szalai Vivien újságíró, a Magyar börtönpokol című könyv szerzője ellen a Budapesti Fegyház és Börtön. Az első tárgyalást május 23-ra tűzték ki - közölte a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője.
Az olvasópróbával a héten megkezdődtek a Szegedi Szabadtéri Játékok idei utolsó produkciójának, a Mágnás Miska operettnek az előkészületei. A Miskát alakító Stohl András elmondta, hogy remélhetőleg egy igényes előadást láthat majd a közönség. Hozzátette: Szegeden mindig jó lenni, azon kívül, hogy rettenetesen meleg lesz és meg fogunk szenvedni.
Elkezdődött a Fővárosi Törvényszéken Stohl András színész-műsorvezető kártérítési pere csütörtökön. A bíróság személyiségi jogokra hivatkozva zárt tárgyalást rendelt el.
Feltételesen szabadult jogerős börtönbüntetéséből Stohl András, akit súlyos testi sérülést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt ítéltek el; a színész tíz hónapos büntetéséből öt hónapot letöltve, hétfő reggel negyed hatkor hagyta el a fegyintézetet.