"STRAND" címkével ellátott hírek
Szanazuggal nem tudnak olyat tenni, amitől ne szeretném… Noha tavaly, az egyik okoskodásomért cserébe kaptam egy tanulságos kommentet, egy hét éve Szanába járótól. Szerinte jobban tenném, ha nem mennék többet ki a fürdőparadicsomba – miközben csak negyven éve vagyok az üdülőfalu törzskártyása.
Talán az év első nyárias hétvégéje jön, igaz, érkezik egy hidegfront szombaton, ám most már biztosan érkezik a nyár. 20 fok környékén van már a Balaton és a Velencei-tó vizének hőmérséklete, már pénteken is voltak vendégek a strandokon, többen bemerészkedtek a vízbe - írja a híradó.hu.
Idén 1,860 milliárd forintos vissza nem térítendő fejlesztési támogatásra pályázhat 44 balatoni település 48 fizetős strandja, illetve a szabadstrandok - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) csütörtökön az MTI-vel.
Orosháza-Gyopárosfürdőn többek között a Kelem Kabátban szórakoztatta a kikapcsolódni vágyókat.
A riadt szülők azt sem tudták, hogy gyermekük a vízben vagy a keszthelyi parton veszett-e el. Szerencsére a kislányt megtalálták a rendőrök, a bazársoron kóborolt.
Most először lőfegyvert kapnak a franciaországi strandok biztonságára felügyelő rendőrök.
A szezon kezdetéig a szezonálisan üzemelő medencés közfürdők csaknem felét ellenőrizték, a júniusban nyitók vizsgálata pedig folyamatos - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) Országos Tisztifőorvosi Hivatala hétfőn az MTI-vel.
Egy férfi majdnem meghalt a csepeli strandon, amikor szombaton fennakadt a kerítésen.