"STRESSZ" címkével ellátott hírek
A stressz okozta alvászavar csökkentésének lehetőségén dolgoznak a Magyar Tudományos Akadémia kutatói, akik a közelmúltban a stressz és az álmatlanság összefüggését térképezték fel.
A késleltetett stresszreakcióért és a stressz hosszabb távú hatásaiért felelős új agyi folyamatot azonosítottak a Semmelweis Egyetem kutatói a Nemzeti Agykutatási Program (NAP) keretében.
Számos bőrpanaszt és bőrbetegséget okozhat az ingatag lelki állapot. Érdemes odafigyelni, mert ördögi körbe is kerülhetünk, írja a híradó.hu.
Érdemes ellesni a sikeres emberek receptjét, amivel stressz alatt is nyugodtak tudnak maradni. Mutatunk 10 módszert.
A béke és szeretet ünnepe helyett sokaknak inkább felfokozott stresszt jelent a karácsony, amivel az évek során egyre nehezebb megküzdeni. De miért tud ilyen traumatikus lenni ez az időszak?
Mintha csak gyerekkorunk „alvóállata” tért volna vissza a Somnox nevű alvást segítő robotban.
A mindennapok feszültségébe, a munkával, hajszolt életmóddal járó stresszbe könnyen belefáradunk, és ilyenkor a szexualitást is parkolópályára állíthatjuk – pedig egyszerűbb lenne megoldani a problémákat.
Bizonyára önök is tapasztalják: egyre nagyobb hangsúlyt kap egészségünk megőrzésében, a betegségek megelőzésében/legyőzésében az alternatív gyógyászat. Természetgyógyászati sorozatunkban arról írunk, miként lehetünk egészségtudatosabbak, hogyan őrizhetjük meg testünk, szellemünk fittségét, hogyan kerülhet egyensúlyba test, lélek és szellem. Dr. Természet Békéscsabán, a Munkácsy utcán rendel!
Kommunikációs stresszt okoz a gyerekeknél a túlzott okostelefon-használat - derül ki a Mannheimi Egyetem friss felméréséből.
Nagyjából egy tucat euróövezeti hitelintézet bukhatott meg az Európai Központi Bank (EKB) és az Európai Bankhatóság (EBA) bankterhelési próbáján (stressz tesztjén), amelynek eredményét vasárnap ismertetik.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft