"SÚLYEMELŐ" címkével ellátott hírek
Kilencfős magyar csapat szerepel a súlyemelők szombaton kezdődő és jövő szombatig tartó georgiai Európa-bajnokságán, amelyen rajthoz áll Nagy Péter is.
A helyszín minden bizonnyal változik, az időpont viszont nem, így március végén rendezik majd meg jövőre a súlyemelő Európa-bajnokságot, melynek új házigazdáját szombaton jelölheti ki a kontinentális szövetség (EWF).
Csaknem 33 ezer dollárnak, vagyis 8,5 millió forintnak megfelelő jutalmat kapott Kuo Hszing Csun tajvani súlyemelő azért, mert világcsúcsot ért el a nők 58 kilogrammos kategóriájában a hazájában zajló Universiadén.
Két olimpiai bajnok kazah súlyemelő is ott van azok között, akiknek a 2012-es londoni olimpián levett mintájában bukkantak tiltott szerekre az újratesztelések során.
Hosszú betegség után 74 évesen elhunyt Takács István mesteredző, a Takács lányok édesapja, akinek kiemelkedő szerepe volt a magyar női súlyemelés megteremtésében és a szakág sikereiben.
Takács Mária újabb egy kilót javítva 99 kilogrammra javította saját lökésvilágcsúcsát a magyar súlyemelők budapesti korosztályos országos bajnokságán.
Megvédte címét a súlyemelők meste-rvilágbajnokságán Takács Mária, aki az ukrajnai viadalon vasárnap négy világcsúcsot felállítva végzett az élen a plusz 75 kg-os kategóriában, a 44-49 évesek között.
Nagyszerűen szerepeltek a Tamási Koppány SE súlyemelői július 30-án a kecskeméti Bóbis Gyula súlyemelő edzőcsarnokban az I. Univer és Hovány kupán, a négy arany- és két ezüstérem mellett szép egyéni csúcsokat is teljesítettek.
Szinte még végett sem ért az előző versenyévad, a Tamási Koppány SE súlyemelői már a következőre készülnek. Ezt szolgálta a várost övező Gyulaji erdőben tartott edzőtábor, melyről Bachmann Béla edző számolt be.
Masters Eb-n szerzett szerdán aranyérmeket Takács Mária, a korábbi sokszoros világ- és Európa-bajnoki érmes súlyemelő, a magyar sportági szövetség újdonsült főtitkára.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft