"SÚLYLÖKÉS" címkével ellátott hírek
Olimpiai bronzérmes súlylökőnk vasárnap kiváló 18.87 méteres eredménnyel győzött az idei első nemzetközi versenyén a németországi Sassnitzban.
Gyémánt Ligában összesítésben a második Márton Anita.
A vébé-ezüstérmes súlylökő elégedett az eredményével, amelyet annak ellenére ért el, hogy az eső nehezítette a helyzetét. Országos csúcsát még idén szeretné megjavítani.
A Gyémánt Liga idei második helyszínén, Sanghajban színvonalas súlylökő versenyen szerezte meg a bronzérmet Márton Anita.
Az olimpiai bronzérmes Márton Anita pénteken harmadik helyen végzett női súlylökésben az atlétikai Gyémánt Liga szezonnyitó, dohai versenyén.
Az olimpiai bronzérmes Márton Anita kiváló, 19,63 méteres - világranglista-első - eredménnyel győzött a montenegrói nemzetközi súlylökő viadalon.
Márton Anita idei legjobb eredményével, 18,97 méterrel győzött súlylökésben a birminghami fedett pályás atlétikai versenyen.
Élénk versenyzési kedv és több figyelemre méltó eredmény jellemezte a BOK csarnokban megrendezett idénynyitó versenyt, Budapest Régió Nyílt Fedettpályás Bajnokságát.
Márton Anita, a Békéscsabai AC olimpiai bronzérmes súlylökője is bekerült az Év európai női atlétája címre jelölt tíz versenyző közé. Szavazni október 5-ig az Európai Atlétikai Szövetség Facebook- és Twitter-oldalán lehet.
Az olimpiai bronzérmes súlylökő, Márton Anita az ötödik helyen végzett az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat lausanne-i viadalán, csütörtökön.