"SÚLYLÖKÉS" címkével ellátott hírek
Amint az várható volt, a súlylökő Márton Anita nem indul az augusztus 6-án kezdődő berlini Európa-bajnokságon.
A súlylökő Márton Anita szerint kevés az esély arra, hogy induljon az augusztus 6-án kezdődő berlini atlétikai Európa-bajnokságon, mert elhúzódó sérülése miatt nem tudna megfelelően teljesíteni.
Márton Anita is indul a hétvégi Schulek Ágoston Emlékversenyen a XVI. kerületi Ikarus BSE pályán, ahol 12 ország atlétái állnak rajthoz.
A súlylökő Márton Anita bronzérmet szerzett kedden a lengyelországi Bydgoszczban rendezett nemzetközi versenyen.
Olimpiai bronzérmes súlylökőnk vasárnap kiváló 18.87 méteres eredménnyel győzött az idei első nemzetközi versenyén a németországi Sassnitzban.
Gyémánt Ligában összesítésben a második Márton Anita.
A vébé-ezüstérmes súlylökő elégedett az eredményével, amelyet annak ellenére ért el, hogy az eső nehezítette a helyzetét. Országos csúcsát még idén szeretné megjavítani.
A Gyémánt Liga idei második helyszínén, Sanghajban színvonalas súlylökő versenyen szerezte meg a bronzérmet Márton Anita.
Az olimpiai bronzérmes Márton Anita pénteken harmadik helyen végzett női súlylökésben az atlétikai Gyémánt Liga szezonnyitó, dohai versenyén.
Az olimpiai bronzérmes Márton Anita kiváló, 19,63 méteres - világranglista-első - eredménnyel győzött a montenegrói nemzetközi súlylökő viadalon.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés