"SÚLYOS SÉRÜLÉS" címkével ellátott hírek
Útfelújítás helyszínén szenvedett balesetet egy motorkerékpárral közlekedő férfi.
Két embert súlyos sérülésekkel vittek kórházba, amikor út menti fának ütközött egy személyautó Békés megye határán szombat délután.
Felrobbant egy gázpalack szerdán a Hajdú-Bihar megyei Tépén, ketten súlyosan megsérültek - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel.
Egy tízéves gyermeket gázoltak el Újpesten szerda délután - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese.
A szervezők közlése szerint a régi repülőgépeket felvonultató rendezvény során az egyik gép egy épületnek ütközött, és kigyulladt.
Az információk szerint súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
Mentőautó karambolozott szombat este a főváros VII. kerületében, a Rottenbiller utca és a Dohány utca kereszteződésében - közölte a rendőrség és a mentőszolgálat.
Gyalogost gázolt el egy személyautó Veszprémben pénteken - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányág szóvivője.
Évről évre készülnek statisztikák a munkabalesetekről, ezek között azokról, amelyek súlyos vagy halálos kimenetelűek voltak. Békés megye az elmúlt évi országos statisztikai adatok szerint a súlyos munkabalesetek számát tekintve kifejezetten jó pozíciót foglal el a megyék között, hiszen az elmúlt évben – 2012-ben – mindössze négy ilyen eset történt megyénkben.
Három éven át készültek arra a produkcióra, amely végül tragikus balesetbe torkollott a moszkvai cirkuszban. Átszakítva a biztonsági hálót, a porondra zuhant 25 méteres magasból a moszkvai Nagycirkuszban egy kenyai légtornász előadás közben, akit nagyon súlyos állapotban szállítottak kórházba.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft