"SÚLYOS TESTI SÉRTÉS" címkével ellátott hírek
A férfi ököllel ütötte a nőket, volt, aki nagyon súlyos sérüléseket szenvedett.
A Szeghalmi Rendőrkapitányság tegnap bűnügyi őrizetbe vett egy férfit.
A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki éveken keresztül ütötte-verte szüleit pénz reményében - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.
Közúti közlekedési balesetek, szabálysértési őrizet és körözött elfogása.
Az udvarukon álló autóval, játék közben ütötte el testvérét egy négyéves szegedi kisfiú. A rájuk vigyázó férfi ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
A vádlottak padjára ülhet a négy társával élettársát bántalmazó szegedi nő.
A Szarvasi Rendőrkapitányság vádemelést javasol az ellen a férfi ellen, aki megcsavarta és eltörte az édesanyja kezét - tájékoztatta a hír6.hu-t a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Idős férfit rabolt ki és bántalmazott egy 21 éves fiatal Ormosbányán, a rendőrök a gyanúsítottat fél nap alatt elfogták - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton.
Életveszélyt okozó testi sértés alapos gyanúja miatt indult eljárás egy idős turai férfi ellen, aki családi házukban mellkason szúrta a nevelt fiát szerda hajnalban - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője.
Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves táci nő ellen, aki egy konyhakéssel hasba szúrta élettársát szerdán az otthonukban - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.