"SÚLYOS TESTI SÉRTÉS" címkével ellátott hírek
Közúti közlekedési balesetek, szabálysértési őrizet és körözött elfogása.
Az udvarukon álló autóval, játék közben ütötte el testvérét egy négyéves szegedi kisfiú. A rájuk vigyázó férfi ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
A vádlottak padjára ülhet a négy társával élettársát bántalmazó szegedi nő.
A Szarvasi Rendőrkapitányság vádemelést javasol az ellen a férfi ellen, aki megcsavarta és eltörte az édesanyja kezét - tájékoztatta a hír6.hu-t a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Idős férfit rabolt ki és bántalmazott egy 21 éves fiatal Ormosbányán, a rendőrök a gyanúsítottat fél nap alatt elfogták - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton.
Életveszélyt okozó testi sértés alapos gyanúja miatt indult eljárás egy idős turai férfi ellen, aki családi házukban mellkason szúrta a nevelt fiát szerda hajnalban - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője.
Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves táci nő ellen, aki egy konyhakéssel hasba szúrta élettársát szerdán az otthonukban - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.
A kiszabott 18 év szabadságvesztés a legsúlyosabb büntetés, amit valaha boszniai bíróság meghozott.
Egy kiadós veszekedést követően a 40 éves nő úgy összeharapta barátja heréit, aki békésen aludt, hogy azt súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani Jerseyben.
Garázdaság és súlyos testi sértés gyanúja miatt állítottak elő két férfit, akiket XI. kerületi polgárőrök segítségével sikerült elfogni vasárnapra virradó éjszaka - tájékoztatta szerkesztőségünket a Lánglovagok Hírügynökség.