"SÜTEMÉNY" címkével ellátott hírek
Az Ikea ételbiztonsági okokra hivatkozva visszahívja a 180 grammos Sötsak Skumtopp mályvacukor-süteményt.
A XIX. Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivál programjaira készül Gyomaendrőd. A 2017. április 29-május 1. között megrendezésre kerül a város legnagyobb rendezvénye. A Sajt- és Túrófesztiválnak több, hagyományos eleme is van, ugyanakkor a szervezők igyekeznek újabb elemekkel is színesíteni a kínálatot.
Amikor 1989-ben megnyílt Békéscsabán a Szultán Kenyeres, Herpai Attila (Herpás) úgy kezdte a dolgozatát a Népújságban (később a királyi televíziónál is hírolvasóskodott – be szép fogalmazvány, ez van), hogy ebben a rohanó világban mily jól esik egy ki szusszanás…
A sors már egészen kisgyermek korában kijelölte az útját azzal, hogy egyszerűen imádta a süteményeket. Úgy középsős korában el is határozta, vagy cukrász lesz, vagy mindennap eszik sütit, de az biztos. Aztán cukrász lett, pedig úgy emlékszik a kezdetek kezdetére, hogy kicsit kacifántosra sikeredett. Pedig a gyermekkori elhatározás nyílegyenes utat sejtetett…
A magyar cukrászat legfrissebb műhelyeit mutatja be a második alkalommal megszervezett Sütemény és Tortafesztivál november 21-én és 22-én a Millenáris parkban - közölték a szervezők az MTI-vel.
A zsúfolásig megtelt Munkácsy Mihály Múzeum a Tortamustra alatt- rengeteg kíváncsi tekintet fürkészte át, a szó szerint mesébe illő édességek minden apró porcikáját. Tekintse meg Ön is a varázslatos édességek tárházát!
Francia krémeske, Dobos szeletke, Eszter, Choki… e stramm felsorolást olvasva az egyik békéscsabai süteményboltban hirtelen azt hittem, hogy Kazinczy májsztrót akarják felébreszteni szűk, kétszáz éves pókhálós álmából. De nem. Ennél masszívabb a nyűg.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft