"SUZUKI" címkével ellátott hírek
Európai forgalmának növekedését várja idén a japán Suzuki Motor autógyár, elsősorban a SUV modellek sikerétől.
A Magyar Suzuki Zrt. 2017-ben 15 161 új autót értékesített Magyarországon, ezzel a piac 13,04 százalékát szerezte meg - közölte a vállalat kommunikációs vezetője kedden az MTI-vel.
A Magyar Suzuki Zrt. esztergomi üzemében legyártotta a 3 milliomodik autót, a gyártósorról szerdán legördült SX4 S-Cross egy példánya képviselte az eddigi termelési rekordot - közölte a vállalat kommunikációs vezetője az MTI-vel.
Négyes személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt pénteken nem sokkal 18 óra után Sarkadon a Jókai utcában. A balesetben egyedüliként érintett Suzuki Swift típusú személygépjármű egyik utasa súlyosan megsérült.
A Suzuki 10,55 százalékos piaci részesedést ért el az idén júliusban a magyarországi újautó-piacon, vevőinek 55,8 százaléka magánszemély volt, amit a cég főként az Esztergomban gyártott új Vitara sikerének tulajdonít.
A modellváltás technológiai feltételeinek megteremtése miatt csökkent a Magyar Suzuki forgalma és nyeresége tavaly, a Magyarországon gyártott új Vitara modell piaci sikere azonban az idén akár értékesítési rekordot is hozhat a vállalatnak - derült ki vállalat szerdai budapesti eredmény beszámolóján elhangzottakból.
Több ezer Suzukit hívnak vissza a légzsák, illetve a motor lehetséges meghibásodása miatt - erősítette meg az Origo értesülését az MTI-nek a cég kedden.
A Magyar Suzuki Zrt. esztergomi gyárában legördült a gyártósorról a két és fél milliomodik gépkocsi - közölte a társaság az MTI-vel.
A Magyar Suzuki Zrt. a nyár elején megkezdi legfrissebb modellje, az iV-4 prototípusának gyártását, a sportos terepjáró tömeggyártása 2015 elején indul az esztergomi gyárban - közölték a cég vezetői újságírókkal Budapesten.
Hármas személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt hétfőn 12.30 óra körül Békés és Gerla között a 4238. számú út 17-es kilométerszelvényében. Egy 20 év körüli békéscsabai hölgy súlyos, egy mezőberényi hölgy és kiskorú gyermeke könnyebb sérüléseket szenvedett.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó