"SVÁJCI FRANK" címkével ellátott hírek
Többek között az OTP Horvátország és az OTP tulajdonában lévő Splitska Banka ellen is döntött a horvát legfelsőbb kereskedelmi bíróság.
Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon hétfő reggelre: az euróval, a dollárral és a svájci frankkal szemben gyengült, míg a japán jenhez képest stagnált.
Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon péntek reggelre: az euróval, a svájci frankkal és a japán jennel szemben erősödött, a dollárhoz képest gyengült.
Erősödött a forint a főbb devizákhoz viszonyítva szerda kora reggelre a kedd késő délutáni jegyzésekhez képest a bankközi piacon.
Erősödött a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon szerdán.
Az euróval szemben pár fillérrel erősödött, a svájci frank ellenében ugyanennyivel gyengült a forint szerda délutánig a nemzetközi devizapiacokon.
Erősödött a forint a főbb devizákhoz viszonyítva szerda kora reggelre a kedd késő délutáni jegyzésekhez képest a bankközi piacon.
Több közép- és kelet-európai országban is felmerült, hogy a magyarhoz hasonló lépésekkel lehetne vagy kellene segíteni a devizahiteleseken a svájci frank váratlan erősödése miatt. Itthon a most zajló forintosítás mentette meg a lakáshiteleseket attól, hogy tovább növekedjenek a törlesztőik. Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjúban azt mondta: ilyenkor kell szerénynek lenni.
Több mint kétéves árfolyamcsúcsot ért el pénteken az euró, a forint egy ideig szerény mértékben erősödött.
A régiós devizákkal együtt gyengült hétfőn a forint: az eurót 301,09 forinton jegyezték délután fél kettőkor a reggel hét órai 299,97 forint után.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés