"SZABADON ENGEDÉS" címkével ellátott hírek
Szabadon bocsátják az amerikai hatóságok John Hinckleyt, aki 35 évvel ezelőtt megkísérelte meggyilkolni Ronald Reagan akkori amerikai elnököt.
Szabadon engedik pénteken az egyik gyanúsítottat, akit a tavaly novemberi párizsi terrortámadások után vettek őrizetbe Brüsszelben - közölte pénteken a belga szövetségi ügyészség.
Elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene, majd önként jelentkezett a rendőrségen, végül szabadon távozhatott az a 38 éves férfi, akit a zalai rendőrök egy 1996-ban történt emberölés egyik gyanúsítottjaként kerestek.
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök elutasította a palesztinok és amerikaiak kérését, hogy az előzőleg megbeszéltnél két és fél héttel hamarabb engedjék szabadon a palesztin foglyok második csoportját - közölte a Háárec című izraeli napilap szerdán.
Pakisztán szombaton szabadon engedi Abdul Gani Baradar mollát, az afganisztáni tálibok korábbi második számú vezetőjét, hogy segítse az afgán kormány és a tálib felelők közti békefolyamatot - közölte pénteken az iszlámábádi külügyminisztérium.
Kuangcsou munkatáborai március óta nem fogadnak új embereket, a jelenleg még ott őrzött mintegy száz főt hamarosan szabadon engedik. Kínai sajtójelentések szerint még az év vége előtt hazaküldi összes munkatáborban lévő fogva tartottját Kuangcsou városa, amit akár több más város és tartomány is követhet.
Szabadon engedték Kínában azt az újságírót, akit 2005-ben úgy ítéltek el, hogy bizonyítékul felhasználták ellene azokat az elektronikus leveleit, amelyeket az amerikai Yahoo! vállalat szolgáltatott ki a kínai hatóságoknak.
Az iráni hatóságok szabadon engedtek hat szlovák sárkányrepülőt abból a nyolcból, akit májusban vettek őrizetbe kémkedés gyanújával - jelentette be vasárnap Robert Fico szlovák miniszterelnök.
Mérgezésből felgyógyult parlagi sast engedtek szabadon a Heves megyei Kápolnánál csütörtökön.
Mintegy hetven politikai foglyot amnesztiában részesített Thein Szein, Mianmar - az egykori Burma - elnöke kedden.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft