"SZABÁLY" címkével ellátott hírek
Lassan nyolc hónapja íródott ez a cikk, mégis úgy tűnik, sokan nem akarnak tudomást venni se tábláról, se KRESZ-ről, se arról, hogy mi megmondtuk.
Néhány napon belül kétszer ütöttem el majdnem bicikliseket. És nem én voltam a hülye. De tényleg.
Rendőrök lepték el a békéscsabai Deák utca - Derkovits sor - József Attila utca közti rövid szakaszt. Ettől aztán mindenki megjámborodott: a biciklisek tolták, ahol kellett, az autóvezetők pedig mindenkit elengedtek, ahol nem kellett.
A Nemzeti Közlekedési Hatóság szerint az Uber Hungary Kft. személyszállítási közvetői tevékenységet végez diszpécserszolgálattal, noha erre nincs engedélye, ezért megsérti a vonatkozó előírásokat.
Beszámoltunk már róla, de nem lehet elégszer ismételni: egyelőre próbaüzemben, márciustól azonban teljes gőzzel működnek a rendőrség új, „mindent látó” traffipaxai. Hogy mi a különbség a jelenlegiek és a márciusi startra váró 290 készülék között? Íme!
Bűnmegelőzési előadások fiataloknak a kábítószerek veszélyeiről, az írott és íratlan szabályokról, valamint a szökésekről.
A MÁV már most is az uniós szabályok szerint jár el a késések utáni kártérítéseknél; a MÁV-Start március 1-jén életbe lépő üzletszabályzatában már szerepel a vis maior helyzet miatti késés esetén fizetendő átalány kártérítés, és belső rendelkezés alapján a vasúttársaság ügyfélszolgálata tavaly november óta eszerint jár el - válaszolta a cég az MTI megkeresésére hétfőn.
Katalin és Vilmos szűkkörű családi eseményként kezelik György herceg keresztelőjét.
A nyolcvanas években azzal hitegették az LGT tagjait, hogy vonatuk végre egy nemzetközi állomásra is befuthat, vagyis vár rájuk a világhír. Akkoriban az angol EMI-vel folytak tárgyalások, de a végeredményt tudjuk: a londoni gyors lelassult, és a Lokomotív GT megmaradt lokális magyar sztárnak. Talán akkoriban írták a Rágógumi megszokás című dalukat, amely sokaknak eszébe juthat az alábbi írásról - olvasható a hirado.hu oldalon.
A mobiltelefonokhoz hasonlóan vezetés közben minden bizonnyal tilos lesz használni Google Glass interaktív internetes szemüveget is - írja a német Focus Online hírportál.