"SZABÓ CSABA" címkével ellátott hírek
Felemás érzésekkel kommentálta az Európa-bajnok Hadfi Dániel a budapesti cselgáncs-világbajnokság hétfői nyitónapján hamar kiesett két magyar versenyző szereplését.
Tíz évvel ezelőtt, 2006-ban választották meg először polgármesternek, valószínűleg akkor dobogós volt a legfiatalabb polgármesterek között. Mindössze huszonhat esztendősen lett szülőfaluja első embere, alig két évvel azután, hogy befejezte főiskolai tanulmányait.
Szabó Csaba valószínűleg akkor dobogós volt a legfiatalabb polgármesterek között. Mindössze huszonhat esztendősen lett szülőfaluja első embere, alig két évvel azután, hogy befejezte főiskolai tanulmányait.
Az új, korszerű makói Maros híd ünnepélyes átadására 1974. december 4-én került sor. A hídavatón a nemzeti színű szalagot a Közlekedési és Postaügyi Minisztérium miniszterhelyettese, Kis Dezső vágta át. A híd generálkivitelezője a Hídépítő Vállalat volt. De ki emlékszik már erre?
A Tatán megrendezett X. Jubileumi Farsang Kupa gasztronómiai versenyén különdíjas lett Szabó Csaba, a Hortobágyi csárda konyhafőnöke.
Szabó Csaba az Élménykülönítmény futóközösség tagjaként a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági szervezet részére szervez adománygyűjtést Gyulán. A befolyt összeget a súlyosan beteg gyerekek megsegítésére használják fel.
Fiatal kora ellenére egészen tiszta világképpel rendelkezik Szabó Csaba. A gyulai gimnazista tanárával és diáktársával kezdett gyűjtésbe egy alapítvány keretein belül, a befolyt összeget súlyosan beteg gyerekek megsegítésére használják fel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft