"SZABÓ TIBI" címkével ellátott hírek
A napokban egy békéscsabai zenészfórumon járt Szabó Tibi, a Magna Cum Laude gitárosa. Csapata esszenciájáról, a dalírásról, a plakátolásról és egy kolbásznyakú gitárról dumáltunk.
Hangulat felelősök munkacímmel ült egy asztalhoz a minap három muzsikus (Berki Csaba, Borsodi Laci és a magnás Szabó Tibi) valamint egy, a zenéhez közelálló személyiség, azaz egy helyszínfelelős (Herczeg Tamás), hogy felskicceljék a hazai zenei világ pulzáslás hogyanjait és minkéntjeit. A fórum házigazdája szerepét a szintén zenész Cseh Isti és a Csabai Csípős Blues Club látta el.
Csaknem nyolcvan önkéntes gitáros adott közös koncertet pénteken a Ragyogjon kékben akció keretén belül, az autizmus világnapja alkalmából a békéscsabai Belvár aulájában. (Eredetileg a Jókai színház előtt lett volna a program.) A világ számos nagyvárosához csatlakozva, a programot szervező AUT-PONT Alapítvány kék fénnyel világította meg a pódium hátterét. Ötödjére ültek össze gitárok, torkok, lelkek, nézők.
Hét bő esztendeje kardoznak a gitárhérók az ország legnépszerűbb bluestömlöcében. A békéscsabai intézmény pénteki gitárpárbaj fedőnevű eksönében a magnás Szabó Tibi, és a „meolás” Tóth Bagi Csaba voltak Borsodi Laca címzetes klubgitáros szárnysegédjei – valamint a time-ért szokás szerint Pfeff Marci basszeres és Tímár Tomi dobos felelt. A hazai ászokat rosálva, Al Di Meola turnémenedzserét, Tóth Bagi Nacsát (by: Pfeff Marci) kérdeztem a végtelenről.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft